Bu bakis acisindaki tek kisi sen olabilirsin o zaman.prodüksiyon gözuyle bakıyorum herşeye
Bu bakis acisindaki tek kisi sen olabilirsin o zaman.prodüksiyon gözuyle bakıyorum herşeye
Yine giyinik dolaşıyorlar diye yorumlar gördüm bakasım yok.Efsane olmuş sezon izle muhakkak, nerede değişik tip varsa toplamışlar
İyy birine zor katlanirken diğeri olmasada olur, Taner ve Yasin'i diyorum.Ay düşünsene arkadaş ödülünü kazanıyorlarmış Taner bağlanıyormuş falanAcun’la araları iyi değil yoksa gelirdi ah ah ne efsane olurdu Turabi ile Taner’in yarıştığı bir sezon.@Dosi
Bazı şeyler yaşanmasaydı eski dizime düşman olmazdım öyle diyeyimBir zamanlar ekibine dahil oldun diye konu actigin diziden bahsediyoruz. Ne ara 180 derece döndün.@Dosi
Gönüllülerde Burak var tam senlikYine giyinik dolaşıyorlar diye yorumlar gördüm bakasım yok.
Sen hangi takımı destekliyorsunGönüllülerin kaybetmesi daha iyi oldu olaylı bir konsey olacak gibi.
Bu bakis acisindaki tek kisi sen olabilirsin o zaman.
Ben izlediğim tüm sezonlarda Gönüllüleri destekledim bu sezon daha belli değil. Biraz zaman geçsin bakalım.Sen hangi takımı destekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?