Denks teyzemBiz ne kadar yazarsak yazalım sende öyle bir çene var ki mümkün değil geçmemiz Allah seni susturmasın teyzoşum
Denks teyzemBiz ne kadar yazarsak yazalım sende öyle bir çene var ki mümkün değil geçmemiz Allah seni susturmasın teyzoşum
Hatırlat sabah atayım@xemrexxx Survivor'ın C1 kategorisinde kaç reyting aldığını söyleyebilirmisin?
Aşkım dan çocuk şarkısı dinlesek olurbirde şeyi unuttum şarkı yarışmasını ünlüler kazanabilir dedi acun
@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür @alperuz
@xemrexxx Teyzen bugün formda iyi çalıştı
Bu evde kalmış gacılar hep böyle çeneleri düşük geçebilir yaniEvet abi geçecem bugun inşAllahhh
Her şey beklenir bu fandomdan.E yuh bu ne.
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.Dondurma reisin ekibi çok tehlikeli.
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.
Korkutmuşsunuz bunuHer şey beklenir bu fandomdan.
Ne korkacam be ben daha cringe fandomlarla baş ettim.
Daha bir hürremeryemist ile baş edemedin beNe korkacam be ben daha cringe fandomlarla baş ettim.
Aşkım dan çocuk şarkısı dinlesek olur
Bu evde kalmış gacılar hep böyle çeneleri düşük geçebilir yani
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.
Cemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.Valla Yasin Cemal can fanlarından korkun bence bizden değil
Sanki altılı oynamış ve kuponu son beygire kalmış gibi...koşamıyor
15,63@xemrexxx Survivor'ın C1 kategorisinde kaç reyting aldığını söyleyebilirmisin?
Cemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.
Ayyy çenen düştü 😱Olabilir teyzoş
Korkun bizdennn
Haklısın
KörrrrrrrrrrrrrCemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?