Denks teyzem![]()
Biz ne kadar yazarsak yazalım sende öyle bir çene var ki mümkün değil geçmemiz Allah seni susturmasın teyzoşum
Denks teyzem![]()
Biz ne kadar yazarsak yazalım sende öyle bir çene var ki mümkün değil geçmemiz Allah seni susturmasın teyzoşum
Hatırlat sabah atayım@xemrexxx Survivor'ın C1 kategorisinde kaç reyting aldığını söyleyebilirmisin?
Aşkım dan çocuk şarkısı dinlesek olurbirde şeyi unuttum şarkı yarışmasını ünlüler kazanabilir dedi acun
@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür @alperuz
@xemrexxx Teyzen bugün formda iyi çalıştı![]()
Bu evde kalmış gacılar hep böyle çeneleri düşük geçebilir yani![]()
Evet abi geçecem bugun inşAllahhh
Her şey beklenir bu fandomdan.E yuh bu ne.![]()
![]()
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.Dondurma reisin ekibi çok tehlikeli.![]()
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.![]()
Korkutmuşsunuz bunuHer şey beklenir bu fandomdan.![]()
Ne korkacam be ben daha cringe fandomlarla baş ettim.
Daha bir hürremeryemist ile baş edemedin beNe korkacam be ben daha cringe fandomlarla baş ettim.![]()
Aşkım dan çocuk şarkısı dinlesek olur![]()
Bu evde kalmış gacılar hep böyle çeneleri düşük geçebilir yani![]()
Ciddi anlamda tehlike barındırıyorlar bir de asla vazgeçmiyorlar.![]()
Cemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.Valla Yasin Cemal can fanlarından korkun bence bizden değil![]()
15,63@xemrexxx Survivor'ın C1 kategorisinde kaç reyting aldığını söyleyebilirmisin?
Cemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.![]()
Ayyy çenen düştü 😱Olabilir teyzoş
Korkun bizdennn
Haklısın![]()
KörrrrrrrrrrrrrCemal Can fanları gayet tehlikesiz. Cemal gibi sakin ve efendiler.![]()