The_Erinch
Favori Üye
Şu yakın zamandaki Anıl mı?Eski sezonlarda da Anıl vardı o aklıma geldi kimse sevmezdi. O da ada değiştirmişti.
Eski olan mı?
Şu yakın zamandaki Anıl mı?Eski sezonlarda da Anıl vardı o aklıma geldi kimse sevmezdi. O da ada değiştirmişti.
Mesajı editledim Akın aslında, mutlaka hatırlıyorsundur eski izleyiciysen.Şu yakın zamandaki Anıl mı?
Eski olan mı?
2015 ve sonrası.. eskisi yok bendeMesajı editledim Akın aslında, mutlaka hatırlıyorsundur eski izleyiciysen.
Annemler dinozorlar döneminden beri izliyorlardı..hep izle izle dediler..2015 yılında Avatar Atakanla bir başladım...sonrası hep bir bağımlılık .2015 ve sonrası.. eskisi yok bende
Halbuki eski izleyiciymiş gibi bir izlenim veriyorsun dışardan şaşırdım.2015 ve sonrası.. eskisi yok bende
Valla bende sevindim, 2'de 1 bile yapsa yeterli olur şu dönemde. Gizem ve Evrim gibi 50 metre geriden gelmesin yeterMeryem sahalara dönüyor. @Hachiko en çok sevinen olmuşdur 😉
Evrim iyi beynini yiyor onunda.Valla bende sevindim, 2'de 1 bile yapsa yeterli olur şu dönemde. Gizem ve Evrim gibi 50 metre geriden gelmesin yeter
Ben de Star TV’ye transfer olunca izlemeye başlamıştım o gün bu gündür (geçen sezon hariç) bu bataktayım.Annemler dinozorlar döneminden beri izliyorlardı..hep izle izle dediler..2015 yılında Avatar Atakanla bir başladım...sonrası hep bir bağımlılık .
Dün akşam rekor kişi görmüştüm, 70 küsur misafir vardı. Bizlerde yorum yaptıkça coşuyor konu. Valla akşam olsunda yorumlayalım diyorum artıkNeyse dokunulmazlık başladı. @dreamy 53 ziyaretçi olmuş..iyi rating kasıyoruz
Yakında görür inşallah gerçek yüzünüEvrim iyi beynini yiyor onunda.
Aynen öyle..Allahdan sizler gibi keyifli ve seviyeli arkadaşlar varda yorum yapıyorumDün akşam rekor kişi görmüştüm, 70 küsur misafir vardı. Bizlerde yorum yaptıkça coşuyor konu. Valla akşam olsunda yorumlayalım diyorum artık
Geçmiş olsun, şu günlerde bende hastalandım. Dikkat etmek gerekiyor.Oyun daha yeni başlıyor kaçırmamışım bir şey Allah'tan, tam da hastalanacak günü buldum.
Geçmiş olsun canım kardeşim. Kendine dikkat et.Oyun daha yeni başlıyor kaçırmamışım bir şey Allah'tan, tam da hastalanacak günü buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?