Survivor 2018'de Dev Ödül, 4 Yarışmacıya EV!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
a8e77a23-4e7c-4e09-b513-fe39da2d2a59.jpg

İlklere imza atan Survivor 2018 sezonunda büyük sürpriz!

TV8'in reyting rekorları kıran yarışma programı ''Survivor 2018''de Acun Ilıcalı büyük sürprizi açıkladı, yarışmacıların ağzı açık kaldı. Acun Ilıcalı ödülün 4 yarışmacıya ev olduğunu açıklayınca yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Ödülü kazanmayı hak eden 4 yarışmacı muhteşem ödülün sahibi olacak.

Oyunda yarışmacılar, anneleri ile birlikte yarışacak. Anne ve çocuklara paralel sorular soruluyor ve aynı cevabın alınması bekleniyor.

Ben Sırf Nagihan olduğu için geceleri netten bakıyorum @vadikızı bilir. Umarım o kazanır evlerden birini ve şampiyon da o olur çünkü çok hak ediyor başarısı muhteşem. Nagi olmasa hayatta bakmazdım ona dua etsin Acun. Yıllardır seviyorum Nagi'yi ve FOX'um da da vardı bir ara. :innocent::innocent::bhr:
Ben de evleri Anıl, Nagihan, Damla ve Murat'ın almasını istiyorum. :bhr:

Adem kazanacak bu yıl, içime öyle doğuyor. :D
geçen senesini tamamlamak için bi ara öyle düşünüyordum ben de Acun bu yapar. :D ama o tam Survivor değil ki hak etmiyor neyse göreceğiz sadece adaletli olsun yeter. :D Nagi adem Finale kalmalı zaten o net ! :D

Hakan ve Hilmi bu oyunda geçen yıl çok başarısızdı bakalım bu yıl ne yapacaklar.:A
Turabi kesin alır Evi. Damla ve Nagi'de alır.:A

Mükemmel bir ödül ve sadece 1 tane ile sınırlı kalmamasıda iyi olmuş :Z
Tanıtımda ağırlık olarak Hilmi,Murat, Adem ve Turabi'ye yer verilmiş. Umarım ödül bu 4lünün olmamıştır.
Kızlarımız hakediyor :D
Kızlar alır ya, Damla kesin alır. Anıl da alır gibi. Turabi ve Murat da diğer seçenekler. :D

o zaman big brother ünlüler olur ev falan :D nagi hak ettiği yere gelsin de acun yapmasın o yun yeter şaka bi yana. !!
Acun oyun yapmaz, tüm sms sonuçlarını da gösteriyor herkese. Kim kaç oy aldıysa o, kurgu yok. Varsa kendini kandırıyorsun, izleme öyle düşünüyorsan. :D

Kızlar alır ya, Damla kesin alır. Anıl da alır gibi. Turabi ve Murat da diğer seçenekler. :D

Acun oyun yapmaz, tüm sms sonuçlarını da gösteriyor herkese. Kim kaç oy aldıysa o, kurgu yok. Varsa kendini kandırıyorsun, izleme öyle düşünüyorsan. :D
Bu ödül şampiyon olamayana bir nevi teselli. Harika ödül

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs