işlem tamamHayınnn , vatan hayınııı![]()
Bekliyorum muhteşem fotolarını![]()
umarım uygun zamanda bakarsında o son mesajım gerçekleşmiş olur
işlem tamamHayınnn , vatan hayınııı![]()
Bekliyorum muhteşem fotolarını![]()
Önemserim canım niye önemsemiyim maksat övgü olsun yeterAaa ozaman çok övgü almaya devam edersin benden önemser önemsemezsin orası sana kalmş![]()
![]()
![]()
Aaa ozaman kaliteni bozma yeter bazıları gibiÖnemserim canım niye önemsemiyim maksat övgü olsun yeter![]()
![]()
Cansınn senişlem tamamTek sana özel yolladım
umarım uygun zamanda bakarsında o son mesajım gerçekleşmiş olur![]()
![]()
Şuan ben bile hatırlamıyorum?Cansınn sen
Bana ne yolladın anlamadım![]()
![]()
Hani şu beni kıskıandırdıktan sonra benim rafting ile gol attığım foto değil miŞuan ben bile hatırlamıyorum?
Edit: aha tamam tamam. Özelden foto attımyaCuma günü
Tekrar edit: son mesajım gerçekleşmiş olur dediğim mesaj "umarım kıskandırmışımdır
"
hahahahahhaHani şu beni kıskıandırdıktan sonra benim rafting ile gol attığım foto değil mi![]()
Tamam o zaman sana bugün başka şeyler göndereceğimhahahahahhaYalnız raftingi kıskanmadım çünkü bende yapmıştım ve yine yapma isteğim doğmadı, oyüzden o top direkten döndü canım
![]()
Bende yarın biliyorsun o dediğim yere gidecem ama okadar eğlenirimki fotoğraf çekmeye bile vaktim olmazTamam o zaman sana bugün başka şeyler göndereceğim![]()
![]()
HahahahaBende yarın biliyorsun o dediğim yere gidecem ama okadar eğlenirimki fotoğraf çekmeye bile vaktim olmaz![]()
Senin hırsından korkuyorum benHahahaha![]()
Eğlen ama foto da lazım kıskanıp hırs yapalım
![]()
![]()
Bari nereye gidiceğini çıtlatSenin hırsından korkuyorum ben
Çok geziyorsun
Acayip kalabalık bir yer orası. Kalabalıkta gideceğiz. Çaktırmadan birşeyler yapmaya çalışırım![]()
haha sana Insagram'da yazmıştım ya 😱Bari nereye gidiceğini çıtlat![]()
![]()
Bekliyorum o zamanhaha sana Insagram'da yazmıştım ya 😱
Tamam yine sana özel gelecek fotoğraf![]()