Acun puan durumu yayınlamıyor olabilir ama başkaları bu görevi üstleniyor. Bak bakalım Damla işe yarıyor muymuş yaramıyor muymuşNeyi ayrı ya bir şeye yaradığı yok boşa yer kaplıyor bence
Acun puan durumu yayınlamıyor olabilir ama başkaları bu görevi üstleniyor. Bak bakalım Damla işe yarıyor muymuş yaramıyor muymuşNeyi ayrı ya bir şeye yaradığı yok boşa yer kaplıyor bence
Şu anlık çok bir şey ifade etmiyor birinci olması zaten şansa kazandığı o kadar çok oyun var ki kötü değil ama çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum benAcun puan durumu yayınlamıyor olabilir ama başkaları bu görevi üstleniyor. Bak bakalım Damla işe yarıyor muymuş yaramıyor muymuş
Sema'dan falan iyi değil tabi ki o kadar da değil, bir zahmet olmasın zaten de gayette başarılı, kendini de çok geliştirdi. Kıbrıs'ı görecektir DamlamŞu anlık çok bir şey ifade etmiyor birinci olması zaten şansa kazandığı o kadar çok oyun var ki kötü değil ama çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum benmesela geçen hafta salı günü gönüllülerin kazandığı ilk oyunda atış yapması 5 dakikayı bile geçmesine rağmen 2 de 2 yaptı böyle bir şans görmedim ben
Üzerindeki şans bir kaybolsun dibe çökecek benceSema'dan falan iyi değil tabi ki o kadar da değil, bir zahmet olmasın zaten de gayette başarılı, kendini de çok geliştirdi. Kıbrıs'ı görecektir Damlam
Damla yine Adem'in dibinde....Acun puan durumu yayınlamıyor olabilir ama başkaları bu görevi üstleniyor. Bak bakalım Damla işe yarıyor muymuş yaramıyor muymuş
Yanlışın var Adem Damla'nın peşine takılmış... Söyle şuna rahat bıraksın bizim kızıDamla yine Adem'in dibinde....
La torpille final görülse Marcus ilk haftadan elenir miydiÜzerindeki şans bir kaybolsun dibe çökecek benceheee Acun sayesinde Kıbrıs'ı görür zaten orası kesin
Adem ona bakmaz anca o Adem'e bakar.Yanlışın var Adem Damla'nın peşine takılmış... Söyle şuna rahat bıraksın bizim kızı
La torpille final görülse Marcus ilk haftadan elenir miydiTorpille içeri sokuyor olabilir Acun reyis ama gerisine karışmıyor
Marcus'un yarışmaya bir katkısı yoktu ki Acun neden onu tutsun yarışmadaYanlışın var Adem Damla'nın peşine takılmış... Söyle şuna rahat bıraksın bizim kızı
La torpille final görülse Marcus ilk haftadan elenir miydiTorpille içeri sokuyor olabilir Acun reyis ama gerisine karışmıyor
Sen geçen sene de Ademci miydinAdem ona bakmaz anca o Adem'e bakar.
Adem gitsin Sabriye'ye baksın zaten Damla aşar onuAdem ona bakmaz anca o Adem'e bakar.
Nasıl katkısı yoktu 😱 Büyücü reyis önemli bir adamdı birçok isimden çok daha renkliydi valla tutsa tutardı demekki ilgilenmiyor böyle şeylerle AcunMarcus'un yarışmaya bir katkısı yoktu ki Acun neden onu tutsun yarışmada
Sen geçen sene de Ademci miydin
Peki Cumali ve Yağmur kadar katkısı var mıydı bir de öyle düşünAdem gitsin Sabriye'ye baksın zaten Damla aşar onu
Nasıl katkısı yoktu 😱 Büyücü reyis önemli bir adamdı birçok isimden çok daha renkliydi valla tutsa tutardı demekki ilgilenmiyor böyle şeylerle Acun
Gecen sene izlemedim pek.Marcus'un yarışmaya bir katkısı yoktu ki Acun neden onu tutsun yarışmada
Sen geçen sene de Ademci miydin
Sabriye Damla'dan güzel zaten.Adem gitsin Sabriye'ye baksın zaten Damla aşar onu
Nasıl katkısı yoktu 😱 Büyücü reyis önemli bir adamdı birçok isimden çok daha renkliydi valla tutsa tutardı demekki ilgilenmiyor böyle şeylerle Acun
Geçen sene ben de pek izlemedim ama Adem bu sene daha iyi yarışıyor geçen sene kötüydüGecen sene izlemedim pek.
Sabriye Damla'dan güzel zaten.
Yağmur'dan fazla katkısı vardı o an itibariylePeki Cumali ve Yağmur kadar katkısı var mıydı bir de öyle düşün
Bu nasıl bir zevksizliktir 😱Gecen sene izlemedim pek.
Sabriye Damla'dan güzel zaten.
Bu sene benim desteğimi hissediyor yakuşuklum.Geçen sene ben de pek izlemedim ama Adem bu sene daha iyi yarışıyor geçen sene kötüydü
Yağmur her zaman iyiydi zatenYağmur'dan fazla katkısı vardı o an itibariyleYağmur sonradan açıldı
Bu nasıl bir zevksizliktir 😱
Senin katkın da vardır tabi haklısınBu sene benim desteğimi hissediyor yakuşuklum.
Yağmur her zaman iyiydi de değeri bilinmiyorduYağmur her zaman iyiydi zaten
Senin katkın da vardır tabi haklısın
Sen kimi destekliyodun?Yağmur her zaman iyiydi zaten
Senin katkın da vardır tabi haklısın
Hep senin Anıl fişekliyor bunları Yağmur'u yazsınlar diyeYağmur her zaman iyiydi de değeri bilinmiyorduGerçi şu anda bildikleri de şüpheli, belki en iyi performansı göstermese onu yazardı bu salaklar
Bu sene miSen kimi destekliyodun?
Yok survivorun ilk sezonunda.Hep senin Anıl fişekliyor bunları Yağmur'u yazsınlar diye
Bu sene mi
Sen niye benim desteklediklerime taktın kafayıHep senin Anıl fişekliyor bunları Yağmur'u yazsınlar diye
Bu sene mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?