Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun puan durumu yayınlamıyor olabilir ama başkaları bu görevi üstleniyor. Bak bakalım Damla işe yarıyor muymuş yaramıyor muymuş :A
Şu anlık çok bir şey ifade etmiyor birinci olması zaten şansa kazandığı o kadar çok oyun var ki kötü değil ama çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum ben :A mesela geçen hafta salı günü gönüllülerin kazandığı ilk oyunda atış yapması 5 dakikayı bile geçmesine rağmen 2 de 2 yaptı böyle bir şans görmedim ben :A :A

Şu anlık çok bir şey ifade etmiyor birinci olması zaten şansa kazandığı o kadar çok oyun var ki kötü değil ama çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum ben :A mesela geçen hafta salı günü gönüllülerin kazandığı ilk oyunda atış yapması 5 dakikayı bile geçmesine rağmen 2 de 2 yaptı böyle bir şans görmedim ben :A :A
Sema'dan falan iyi değil tabi ki o kadar da değil, bir zahmet olmasın zaten de gayette başarılı, kendini de çok geliştirdi. Kıbrıs'ı görecektir Damlam :bhr: :A

Sema'dan falan iyi değil tabi ki o kadar da değil, bir zahmet olmasın zaten de gayette başarılı, kendini de çok geliştirdi. Kıbrıs'ı görecektir Damlam :bhr: :A
Üzerindeki şans bir kaybolsun dibe çökecek bence :A heee Acun sayesinde Kıbrıs'ı görür zaten orası kesin :A :A

Adem gitsin Sabriye'ye baksın zaten Damla aşar onu :A

Nasıl katkısı yoktu 😱 Büyücü reyis önemli bir adamdı birçok isimden çok daha renkliydi valla tutsa tutardı demekki ilgilenmiyor böyle şeylerle Acun :A
Peki Cumali ve Yağmur kadar katkısı var mıydı bir de öyle düşün :A

Marcus'un yarışmaya bir katkısı yoktu ki Acun neden onu tutsun yarışmada :A

Sen geçen sene de Ademci miydin :A
Gecen sene izlemedim pek. :A
Adem gitsin Sabriye'ye baksın zaten Damla aşar onu :A

Nasıl katkısı yoktu 😱 Büyücü reyis önemli bir adamdı birçok isimden çok daha renkliydi valla tutsa tutardı demekki ilgilenmiyor böyle şeylerle Acun :A
Sabriye Damla'dan güzel zaten. :A