S.G.A.T.
Emekli
Baska kimi yazabilirler ki zatenCumali, Gizem ve Birsen aday olabilir
Baska kimi yazabilirler ki zatenCumali, Gizem ve Birsen aday olabilir
Ya tamam Birsen de pek iyi değil de Gizem'in ismi çıkmazsa o oylamadan ayıptır yaİlk aday Birsen garanti. Cumali niye toptan döndü anlamadım.![]()
Gizem oldu.İlk aday Birsen garanti. Cumali niye toptan döndü anlamadım.![]()
Belki Yağmur Funda'yı söyler intikam olarak?Baska kimi yazabilirler ki zatenNet 3 isim bence
![]()
Gizem çıkar zaten, Birsen fena değildi ya niye böyle ön plana çıktı? Cumali neden ipten döndü geçen hafta herkesle kanlı bıçaklıydı.Ya tamam Birsen de pek iyi değil de Gizem'in ismi çıkmazsa o oylamadan ayıptır ya![]()
Ne bileyim anlamadım ki belli olmuyor bunların sağı soluGizem çıkar zaten, Birsen fena değildi ya niye böyle ön plana çıktı? Cumali neden ipten döndü geçen hafta herkesle kanlı bıçaklıydı.![]()
Cumali’ye karşı tavır almadıklarını kanıtlamak için bence. ‘Ezilen’ olmamasini sagliyorlar. Geçtigimiz yillarda Gönüllülerin Semih Özturk’e karşı yaptığı hatayı yapmıyorlar.İlk aday Birsen garanti. Cumali niye toptan döndü anlamadım.![]()
Birini Hakan yazdı boş oy olsun diye de diğerini kim yazdı acaba
Emre yazdı, performansın düşük dedi şaka gibi.Birini Hakan yazdı boş oy olsun diye de diğerini kim yazdı acaba![]()
Ha gösterdi mi onu kaçırmışım orayıEmre yazdı, performansın düşük dedi şaka gibi.![]()
Ramazan da aday oldu, oh olsun sinsiye.Ha gösterdi mi onu kaçırmışım orayıYok artık o da kertenkele yemekten kafayı yemiş devreleri yanmış anlaşılan
![]()
Semih’e saldıran adam vardı. Diskalifiye oldu sonra. İsmini unuttum. Ona benziyor karakteri. Deli gibiEmre yazdı, performansın düşük dedi şaka gibi.![]()
Zafer'i diyorsun, aynen o da öyle bir tipti.Semih’e saldıran adam vardı. Diskalifiye oldu sonra. İsmini unuttum. Ona benziyor karakteri. Deli gibi![]()
Yağmur efsane ya sen Damla'yı boşver Yağmur'u tut sadece
Damla'nın yeri ayrıYağmur efsane ya sen Damla'yı boşver Yağmur'u tut sadece![]()
Neyi ayrı ya bir şeye yaradığı yok boşa yer kaplıyor benceDamla'nın yeri ayrı
İki kız iki erkek seçtim işte kendime destekleyecekErkeklerde Anıl-Hakan kızlarda Damla-Yağmur
![]()
Aynen ama ordaki yarışmacılar duydu elbet Murata söylerler umarım