Yarın da Romen takımıyla oyun oynatacakmış ne yapmaya çalışıyor anlamadımBir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusu
Yarın da Romen takımıyla oyun oynatacakmış ne yapmaya çalışıyor anlamadımBir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusu
Adem tatlılığına Türk hAlkı kayıtsız kalmayacaktır, o bıyıkları görünce en az 5 sms gider zaten aşkım.Bugünü oyunda final oynayan ikili survivorun da finalinde olacak benceKazanan da Anıl olacak Ogeday'dan sonra bir darbe de Anıl vuracak Adem'e@eskici
Evet o iğrenç bıyıkları görünce karşı tarafa en az 5 sms giderAdem tatlılığına Türk hAlkı kayıtsız kalmayacaktır, o bıyıkları görünce en az 5 sms gider zaten aşkım.
Dün o hayran mesajı okurken ''Eyvallah Kardeşim'' deyişi beni benden aldı, bende mesaj atayım da bana da aşkım desin.Evet o iğrenç bıyıkları görünce karşı tarafa en az 5 sms gider
Adem bu sene çok iyi yarışıyor yalnız, geçen seneki haliyle alakası yok. Herif bütün sene survivor için çalışmış sankiKoskoca All Star’da Best Of’a Adem çıktı ve kazandı 😱
Hem yakışıklı hem başarılı hem sesi güzel hem.bıyıkları hem.....Adem bu sene çok iyi yarışıyor yalnız, geçen seneki haliyle alakası yok. Herif bütün sene survivor için çalışmış sanki
İyi yarışıyor ama bu onun ne kadar tipsiz biri olduğu gerçeğini değiştirmiyorHem yakışıklı hem başarılı hem sesi güzel hem.bıyıkları hem.....
Romanyalılar çirkin, bizimkiler orada güzellik ve yakışıklılığı ile de fark atacaktır.İyi yarışıyor ama bu onun ne kadar tipsiz biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Dur bakalım daha görmedik onları, ben bir detaylıca inceleyeyim kızlarınıRomanyalılar çirkin, bizimkiler orada güzellik ve yakışıklılığı ile de fark atacaktır.
Ben o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.Dur bakalım daha görmedik onları, ben bir detaylıca inceleyeyim kızlarınıErkeklere de sen bakarsın artık
Adrm, Turabi ve Nihat'ı çıkarıyoruz ya karşılarına işte, bundan daha büyük bir rezillik olabilir miBen o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.
Ya Gönüllüler kazansaydı, karşılarına Cumaliyi çıkarsaydık ne diyecektik karşı takıma? 😱
Adem, Turabi ve Nihat'ı çıkarıyoruz ya karşılarına işte, bundan daha büyük bir rezillik olabilir miBen o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.
Ya Gönüllüler kazansaydı, karşılarına Cumaliyi çıkarsaydık ne diyecektik karşı takıma? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?