Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oyun çok güzel, baya heyecanlı.

Gönüllüler takımına iki kişi katıldı, bence başarılı isimler. Özellikle Emre baya hızlı.
@MasacRE-

5-2 All Star önde. Bu ödül garanti bizde
Son iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildiler
Yeni gelenleri de bir daha oynadıklarında görürüz artık bakalım nasıllarmış
@eskici

Ramazan da çok itici, kendini bir şey sanıyor. Ayar oluyorum.

Hangisi diskalifiye olsa kardır.
Sana göre hepsi itici zaten

Son iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildiler
Yeni gelenleri de bir daha oynadıklarında görürüz artık bakalım nasıllarmış
@eskici
Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş

Sana göre hepsi itici zaten

Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş
Hakan da döndümü her şey değişecek
Bu fragmandaki kavga sahnesi çıktı mı bu arada Cumali'yle kapışıyordu diğerleri yine

Hakan da döndümü her şey değişecek
Bu fragmandaki kavga sahnesi çıktı mı bu arada Cumali'yle takışıyordu diğerleri yine
Yok çıkmadı oyun öncesinde ufaktan tartışmaya başladılar ama asıl olay olmadı oyundan sonra olacak herhalde

Yok çıkmadı oyun öncesinde ufaktan tartışmaya başladılar ama asıl olay olmadı oyundan sonra olacak herhalde
Cumali hariç çok güzel takım bu gönüllüler
Ben gönüllülere doğru kayıyorum iyice
Bir de diğer tarafa bak. Adem, Turabi, Nihat... hepsi birbirinden beter itici tipler
Keşke Damla'yı da gönüllülere alabilsek
@Yiğitt

En iticisi Damla ve sen onu seviyorsun çok ilginç

Tam aksine Melih ve Anıl Ünlüler takımına geçmeli.
Diğerleri senin olsun, beni.kilerde gözün var.

Bir erkek Damla'yı nasıl beğenmez ya

Anıl'ı bırakmam. Melih fark etmez onu alabilirsiniz. Damla'yı verin karşılığında veya olmadı Ümit'i verin o da kaptanımız
Melih'in dudakları, Anıl'ın mimikleri, Hilmi'nin bacakları, Adem'in kasları beni öldürüyor her gün zaten.
@eskici