Nihat ne boş yaptı beAtamıyorlar ışte, All Star delirdi
Nihat ne boş yaptı beAtamıyorlar ışte, All Star delirdi
Doğru konuştu, Gönüllüler çok kışkırttı. Anıl haddini aştı, All Star haddini bildirecekNihat ne boş yaptı be
Nihat'ı da savundun ya pes artıkDoğru konuştu, Gönüllüler çok kışkırttı. Anıl haddini aştı, All Star haddini bildirecek
hepsine.
Sadece bura için savundum, yoksa bir gram sevmem orası ayrı. Oha bir ödül oyunu daha var, All Star halledecek işi az sonra.Nihat'ı da savundun ya pes artık
Birbirlerine girecekler birazdan, iki oyun kaybettiler hemen dağıldılarSadece bura için savundum, yoksa bir gram sevmem orası ayrı. Oha bir ödül oyunu daha var, All Star halledecek işi az sonra.
Sahra sinsisi yapmıştır bir şeyler, Adem.yakışıklım yapmaz böyle şeyler.Birbirlerine girecekler birazdan, iki oyun kaybettiler hemen dağıldılar
Kızlar birlik olup Adem'i yiyecek şimdi, bastırın kızlar çenenize kuvvetSahra sinsisi yapmıştır bir şeyler, Adem.yakışıklım yapmaz böyle şeyler.
Olay kapandı, Naginin sinsiliğiymiş.Kızlar birlik olup Adem'i yiyecek şimdi, bastırın kızlar çenenize kuvvet
Ben bir şey anlamadım valla dır dır konuşuyorlardı heyecanlı gelmedi dinlemedimOlay kapandı, Naginin sinsiliğiymiş.
Ödül oyunu var diye sevindim de şu ada kapma oyunuymuş. Sıkıcı onlar, bugün belki kapışma niyetine güzel olur.Ben bir şey anlamadım valla dır dır konuşuyorlardı heyecanlı gelmedi dinlemedim
Ünlülerin altından yataklarını almanın vakti geldiÖdül oyunu var diye sevindim de şu ada kapma oyunuymuş. Sıkıcı onlar, bugün belki kapışma niyetine güzel olur.
Ay fark ettim de bu Adem tatlı tatlı yavaş yavaş ne de güzel konuşuyor öyle. Mimikleri ve el hareketleri tam yemelik.Ünlülerin altından yataklarını almanın vakti geldi
Ben her konuştuğunda ağzının ortasına vurasım geliyorAy fark ettim de bu Adem tatlı tatlı yavaş yavaş ne de güzel konuşuyor öyle. Mimikleri ve el hareketleri tam yemelik.Fark ettin dimi sen de?
Hakan dönüyormuş, 1 aya yakın oynayamacakmış. 2 kişi geliyormuş Gönüllüler takımına da.Ben her konuştuğunda ağzının ortasına vurasım geliyorAma vuramam beni paramparça eder
Güçlü kişiler olsun da şöyle kıran kırana mücadeleler seyredelimHakan dönüyormuş, 1 aya yakın oynayamacakmış. 2 kişi geliyormuş Gönüllüler takımına da.
Hilmi bu ne tatlılık diye ekranlara yapışasım var, zor tutuyorum kendimi.Güçlü kişiler olsun da şöyle kıran kırana mücadeleler seyredelim
Sarı tişörtü yırtılsın da Acun ona şöyle en kalınından bir tane yünlü kazak versin sapasağlam hiç yırtılmayacak şekildeHilmi bu ne tatlılık diye ekranlara yapışasım var, zor tutuyorum kendimi.O sarı tişortü yırtılsa keşke.
Delirtme beni.Sarı tişörtü yırtılsın da Acun ona şöyle en kalınından bir tane yünlü kazak versin sapasağlam hiç yırtılmayacak şekilde
Anıl var burada be hey gidi hey sen daha Hilmi'ye Adem'e bak Anıl hepsini dağıtacakDelirtme beni.
All Star 2-0 yeniliyor yine. 😱
Kaptan kazandı, 3-1 oldu. Şimdi Hilmi kazanacak ve her şey dönecek.Anıl var burada be hey gidi hey sen daha Hilmi'ye Adem'e bak Anıl hepsini dağıtacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?