Açtım, Söz'ün de son 20 dakikası kalmıştı. Bekleyecek artık.Ödül burgerdir.
Değil, Muratbey peynirli sandviç
Senin Gamze ada hayatına dayanamayıp hastaneye kaldırılmış, neyine güvenip gelmiş bu?@eskici
Buldun mu kendine yine bir yakışıklıYakışıklı olunca kazanıyor, görüyon mu bu da bir işaret.
2-1 Gönüllüler önde
Hayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç
İlk hafts iskender gelecek hali yokHayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç
Buldun mu kendine yine bir yakışıklı
Boylu poslu, nasıl dikkatimi çekemedi şaşırdım. Anıl, Melih, Adem ve Hilmi yeni aşklarım.Hayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç
Buldun mu kendine yine bir yakışıklı
Senin tahmin olabilirmiş mesela bir burgeri de çok görmesinler adamlaraİlk hafts iskender gelecek hali yok
Doğru sayılır aslındA burger içinde peynir, domates ve kıvırcık var .ssSenin tahmin olabilirmiş mesela bir burgeri de çok görmesinler adamlara
Köftesini çıkar bakalım kim alıyor o saydıklarınıDoğru sayılır aslındA burger içinde peynir, domates ve kıvırcık var .ss
Survivor rol yapmaya benzemezDeğil, Muratbey peynirli sandviç
Senin Gamze ada hayatına dayanamayıp hastaneye kaldırılmış, neyine güvenip gelmiş bu?@eskici
Oo demek sen de sattın ha Gamze'yiSurvivor rol yapmaya benzemez
Napıyım kızın yarışmaya niyeti yokOo demek sen de sattın ha Gamze'yiBu arada yine netten mi izliyorsun sen, reklamda geldin
Çok sıkıcı.
Kaos var, dram var. Muazzam olacak bu bölüm, toplanın. Kralımız Hakan'ın sakatlanması üzücü, gözü çok kötü gözüküyor. @MasacRE- @Yiğitt @eskici @DarkLegenD @sokak sanati
Çok sıkıcı.
Oluşsa da sıkıcı.İstediğimiz kaos ortamı henüz oluşmadı.
Ben bıraktım zaten salı günü, bir daha başlamamak şartıyla.Bıraksak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?