2019 sezonunda başlayalım birlikte.Ben 2 sezon izlemiştim o da gerçekten güzel zamanlardı Türkiye - Yunanistan yani ilk sezon ve 2.sezon GS - FB
2019 sezonunda başlayalım birlikte.Ben 2 sezon izlemiştim o da gerçekten güzel zamanlardı Türkiye - Yunanistan yani ilk sezon ve 2.sezon GS - FB
Hiç sanmıyorum ama bakalım2019 sezonunda başlayalım birlikte.
Ben seni bir iki fotoyla favlayacağım seneye.Hiç sanmıyorum ama bakalım
Acun sunmasaydı olurduBen seni bir iki fotoyla favlayacağım seneye.
Alp sunuyor zaten 10 oyundan yedisini, üçünü de çekersin artık.Acun sunmasaydı olurdu
Burak Deniz sunsa izlerdimAlp sunuyor zaten 10 oyundan yedisini, üçünü de çekersin artık.
Bence de parlak biri sunmalı, Alp ve Acun yetersiz kalıyor. Hilmim sunsa.Burak Deniz sunsa izlerdim
Böyle yakışıklılar olduğu sürece tabi izleriz yavrum.5 ay boyunca her gün izledim, program bitti şimdi de panorama izliyorum.@Dosi
Deniz'in neden artık izlemediği belli oldu.Ben 2 sezon izlemiştim o da gerçekten güzel zamanlardı Türkiye - Yunanistan yani ilk sezon ve 2.sezon GS - FB
Hilmicem ile yakışıklı zincirini kırdık. 2014 ve 2015'te Turabi ile yakışıklı hüsranı yaşadık. 2016'da Atakan ile az da olsa yukarı çıktık, 2017'de çirkin Ogeday kazanmıştı. 2018'de yakışıklılık zirvesi çok büyük yerlere geldi, Survivor'ın en yakışıklı erkeği şampiyon oldu.Deniz'in neden artık izlemediği belli oldu.
Onun zamanında yakışıklı olmayanlar birinci olmuştu. Demek Deniz'inde yakışıklı takıntısı var 😱 @MasacRE-
Hahaha alakaya maydonoz gel bize bazı bazıDeniz'in neden artık izlemediği belli oldu.
Onun zamanında yakışıklı olmayanlar birinci olmuştu. Demek Deniz'inde yakışıklı takıntısı var 😱 @MasacRE-
haha, böyle bir mesaj beklemiyordumHilmicem ile yakışıklı zincirini kırdık. 2014 ve 2015'te Turabi ile yakışıklı hüsranı yaşadık. 2016'da Atakan ile az da olsa yukarı çıktık, 2017'de çirkin Ogeday kazanmıştı. 2018'de yakışıklılık zirvesi çok büyük yerlere geldi, Survivor'ın en yakışıklı erkeği şampiyon oldu.@MasacRE-
İlk aklıma gelen oldu canım ve gayet mantıklıHahaha alakaya maydonoz gel bize bazı bazı
Tespitlerim her zaman on numaradır, Ogeday çirkin tabi. Doğruya doğru.haha, böyle bir mesaj beklemiyordumtespite bak
MasacRE sana diss atabilir Ogeday'a laf attın diye
İlk aklıma gelen oldu canım ve gayet mantıklı
Ben sadece bir tane efsane görüyorum fotodaÖldük, bittik.Efsaneler...
https://twitter.com/x/status/1029046360564219906
@ozgur2113 @Dosi @MasacRE- @dreamy
Hilmi demi?Ben sadece bir tane efsane görüyorum fotoda
Fotoğrafı çeken güzellikHilmi demi?Maşallah nasıl güzelleşmiş, beyaz tişört ayrı yakışmış şortu ayrı yakışmış.
Öldük, bittik.Efsaneler...
https://twitter.com/x/status/1029046360564219906
@ozgur2113 @Dosi @MasacRE- @dreamy
Fotoğraf bu.Fotoğrafı çeken güzellik
Bu başka fotoğraf ama sayılmazFotoğraf bu.
Fotoğrafı çeken de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?