Hadi hadi yeme beni şimdi. Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi? Damla zaten prenses.Bu başka fotoğraf ama sayılmaz
Hadi hadi yeme beni şimdi. Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi? Damla zaten prenses.Bu başka fotoğraf ama sayılmaz
Neyse Adem'den falan iyiler en azından O gıcıklarla da buluşmuş ama Damla sinir oldum onaHadi hadi yeme beni şimdi. Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi? Damla zaten prenses.
HilDam daha tatlı, boşver Anıl'ı.Anıl'ı satmışlar.
Sen AnDam'cı değil miydin?HilDam daha tatlı, boşver Anıl'ı.
Hilmi her zaman 10 adım önde, Anıl bir nefeste solabilecek bir çiçekSen AnDam'cı değil miydin?
Ben Damla'yı tek seviyorum, birilerine gerek yok.Hilmi her zaman 10 adım önde, Anıl bir nefeste solabilecek bir çiçek
Damla'nın yeri ayrı, Hilmi'nin yeri ayrı.Ben Damla'yı tek seviyorum, birilerine gerek yok.
Damla eski sezondakileri bıraktı galiba hep bunlarla takılıyor.Damla'nın yeri ayrı, Hilmi'nin yeri ayrı.
Nerede bunlarla takılıyor? 😱 10-15 gün Zafer'le takıldı, 10-15 gündür Duygu - Efecan ile takıldı, sonra yanlarına Serkay geldi birkaç gün onlarla takıldı.Damla eski sezondakileri bıraktı galiba hep bunlarla takılıyor.
Duygu Çetinkaya mı? Onlar nereden tanışıyor Sen de Damla'yı stalkluyorsun galiba gün boyunca.Nerede bunlarla takılıyor? 😱 10-15 gün Zafer'le takıldı, 10-15 gündür Duygu - Efecan ile takıldı, sonra yanlarına Serkay geldi birkaç gün onlarla takıldı.
Hadi hadi yeme beni şimdi. Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi? Damla zaten prenses.
Neyse Adem'den falan iyiler en azından O gıcıklarla da buluşmuş ama Damla sinir oldum ona
Ben Adem'i de seviyorum, o da taş grubumuzdan. Fark etmez yanii.
Yok canım ne Çetinkaya'sı. Efecan'ın eşi Duygu. Sürekli onlarla zaten, 1 aydır birlikteler. Dün de Efecan'ın sahnesi var diye Bodrum'a gittiler zaten, gitmişken orada Hilmi-Murat ve Damla birlikteliği yaptılarDuygu Çetinkaya mı? Onlar nereden tanışıyor Sen de Damla'yı stalkluyorsun galiba gün boyunca.
Evet gördüm Damla iyi de çevresi kötü Takıldığı kişilerden bir Anıl'ı severim biraz da Murat'ı gerisi beş para etmez
İşte hakiki Damla hayranı, her şeyiyle Damla Can'ı biliyor.Yok canım ne Çetinkaya'sı. Efecan'ın eşi Duygu. Sürekli onlarla zaten, 1 aydır birlikteler. Dün de Efecan'ın sahnesi var diye Bodrum'a gittiler zaten, gitmişken orada Hilmi-Murat ve Damla birlikteliği yaptılar
Farkı ben işte, DCFC olmak bunu gerektirir.İşte hakiki Damla hayranı, her şeyiyle Damla Can'ı biliyor.