Hadi hadi yeme beni şimdi.Bu başka fotoğraf ama sayılmaz![]()
Hadi hadi yeme beni şimdi.Bu başka fotoğraf ama sayılmaz![]()
Neyse Adem'den falan iyiler en azındanHadi hadi yeme beni şimdi.Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi?
Damla zaten prenses.
![]()
Sen AnDam'cı değil miydin?HilDam daha tatlı, boşver Anıl'ı.![]()
![]()
Hilmi her zaman 10 adım önde, Anıl bir nefeste solabilecek bir çiçekSen AnDam'cı değil miydin?![]()
Ben Damla'yı tek seviyorum, birilerine gerek yok.Hilmi her zaman 10 adım önde, Anıl bir nefeste solabilecek bir çiçek![]()
Damla'nın yeri ayrı, Hilmi'nin yeri ayrı.Ben Damla'yı tek seviyorum, birilerine gerek yok.![]()
Damla eski sezondakileri bıraktı galiba hep bunlarla takılıyor.Damla'nın yeri ayrı, Hilmi'nin yeri ayrı.
Nerede bunlarla takılıyor? 😱 10-15 gün Zafer'le takıldı, 10-15 gündür Duygu - Efecan ile takıldı, sonra yanlarına Serkay geldi birkaç gün onlarla takıldı.Damla eski sezondakileri bıraktı galiba hep bunlarla takılıyor.![]()
Duygu Çetinkaya mı? Onlar nereden tanışıyorNerede bunlarla takılıyor? 😱 10-15 gün Zafer'le takıldı, 10-15 gündür Duygu - Efecan ile takıldı, sonra yanlarına Serkay geldi birkaç gün onlarla takıldı.![]()
Hadi hadi yeme beni şimdi.Hilmi ne güzel sahiplenmiş, kolları ne güzel atmış değil mi?
Damla zaten prenses.
![]()
Neyse Adem'den falan iyiler en azındanO gıcıklarla da buluşmuş ama Damla sinir oldum ona
![]()
Ben Adem'i de seviyorum, o da taş grubumuzdan. Fark etmez yanii.
Yok canım ne Çetinkaya'sı.Duygu Çetinkaya mı? Onlar nereden tanışıyorSen de Damla'yı stalkluyorsun galiba gün boyunca.
![]()
Evet gördüm
İşte hakiki Damla hayranı, her şeyiyle Damla Can'ı biliyor.Yok canım ne Çetinkaya'sı.Efecan'ın eşi Duygu.
Sürekli onlarla zaten, 1 aydır birlikteler. Dün de Efecan'ın sahnesi var diye Bodrum'a gittiler zaten, gitmişken orada Hilmi-Murat ve Damla birlikteliği yaptılar
![]()
Farkı ben işte, DCFC olmak bunu gerektirir.İşte hakiki Damla hayranı, her şeyiyle Damla Can'ı biliyor.![]()