Ona o zaman karar veririm ama şu anlık izlemeyi düşünmüyorum sıktı artık bu sene Acun büyük yanlışlar yaptıSeneye izleyecek misin
Ona o zaman karar veririm ama şu anlık izlemeyi düşünmüyorum sıktı artık bu sene Acun büyük yanlışlar yaptıSeneye izleyecek misin
Ben de kararsızım bilmiyorumOna o zaman karar veririm ama şu anlık izlemeyi düşünmüyorum sıktı artık bu sene Acun büyük yanlışlar yaptısen izleyecek misin peki
Seneye nasıl bir format yapacak ki bu adamBen de kararsızım bilmiyorumGelecek isimlere göre hareket edebilirim
Ünlüler-Gönüllüler yapar herhalde riske girmezSeneye nasıl bir format yapacak ki bu adam
Belki full all star yapar manyakÜnlüler-Gönüllüler yapar herhalde riske girmezBu sene saçma bir format denedi hüsran oldu sonuçta
Onu iki üç sene sonra yapar, araya farklı yarışmacılar bulması lazımBelki full all star yapar manyak
Bitmesine sevindim ben. Kışın iyi gidiyordu ama bizim burda yazın TV izlenmiyor. Sizin saatle daha gece 12 de bile hava kararmıyor. Bu sene Türkiye'yi aratmayan sıcaklar var, haliyle genelde dışardayız. Arkadaşlar bana sinir oluyordu internetten takip ettiğim zaman
Birkaç güne köye gideceğim zaten, planlamamı bile Survivor'a göre yaptım düşün. Hayatımı nasıl etkilediğini anla yani.Bitmesine sevindim ben. Kışın iyi gidiyordu ama bizim burda yazın TV izlenmiyor. Sizin saatle daha gece 12 de bile hava kararmıyor. Bu sene Türkiye'yi aratmayan sıcaklar var, haliyle genelde dışardayız. Arkadaşlar bana sinir oluyordu internetten takip ettiğim zamanŞimdi özgür hissediyorum kendimi@MasacRE- @eskici @dreamy
Bende dokunulmazlık zamanları erken kalkıyordum arkadaş toplantılarından.Oyüzden bazen yazıyordum yoldayım diyeBirkaç güne köye gideceğim zaten, planlamamı bile Survivor'a göre yaptım düşün. Hayatımı nasıl etkilediğini anla yani.Yine de güzel bir renk benim için, insan neyden zevk alıyorsa ve onu izlemekten mutluysa devam etmeli. Ben Survivor'ı ilgiyle, mutlu bir şekilde takip ettim. Artık sıkmaya başladı son 20 gündür ama yine de izledim.
Neyse bu sezonu da kapattık sağlıcakla, 2019'da görüşeceğiz hayırlısıyla.Bende dokunulmazlık zamanları erken kalkıyordum arkadaş toplantılarından.Oyüzden bazen yazıyordum yoldayım diyesizin burdaki yorumlardan takip ediyordum
Geçen yiğenimle Survivor konuşuyorduk, babam bana ters ters baktı "Ülke ile ilgili şeyler sorsak bilmezler, politikacıları sorsak bilmezler ama survivorda kimin adı ne hepsini biliyorlar" dediHerkesi bıktırdımher sene yaptığım şey
Bu sene forum sayesinde biraz politikadan da haberim oldu ama
Yıldız Tilbe düeti patlattılar.Zap yaparken tam oraya denk geldim
Adem'in ses fena değil de o Semaydı sanırım çok kartYıldız Tilbe düeti patlattılar.
Adem'in hem kendi güzel hem de sesi güzel. Maşallah.Adem'in ses fena değil de o Semaydı sanırım çok kart
Nasıl izliyorsunuz la usanmadan ne çekiciliği var programın gerçekten anlamıyorumAdem'in hem kendi güzel hem de sesi güzel. Maşallah.
Böyle yakışıklılar olduğu sürece tabi izleriz yavrum.Nasıl izliyorsunuz la usanmadan ne çekiciliği var programın gerçekten anlamıyorum
Ben 2 sezon izlemiştim o da gerçekten güzel zamanlardı Türkiye - Yunanistan yani ilk sezon ve 2.sezon GS - FBBöyle yakışıklılar olduğu sürece tabi izleriz yavrum.5 ay boyunca her gün izledim, program bitti şimdi de panorama izliyorum.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?