Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Damla ve Turabi gibi şampiyon adaylarıyla Mustafa Kemal'i bir mi tutuyorsun?

Torpilli tabiki. Eleneceğine devam edecek. nekadar kalsa okadar para. Gönüllülere yollanıldı orda parlasın diye ve istediğide oldu

Nagihan çatır çatır finale gidecek. Bu akşamki dokunulmazlığı alırsa şansı yüksek
Gidemezsede en güçlü kadın yarışmacı olduğunu kanıtladı

Damla ve Turabi gibi şampiyon adaylarıyla Mustafa Kemal'i bir mi tutuyorsun?
Mustafa Kemal'i sevdim Ümit Karan'ın gitmesine vesile oldu diye. Bu mesajda kıyak geçtim

Sen yokken açtığım konuların birinde Damla'yı kötülediğim mesajları görürsen acımadan diss att
yokluğun belli oldu diss yemeyince
@MasacRE-

Şimdi onları arıyamam, buradan yolladım disi.

Sen de bu ara iyice troll oldun çıktın başımıza

Nagihan 5-0 aldı dokunulmazlığı, ya bu kadının değeri hiç bilinmiyor. Panoramada çok haksız yorumlarda yapılıyor. Bu performansı Sema gösterse çok çok farklı konuşmalar dönerdi. Nagihan'ın performansı çok zoruna gidiyor herkesin. Harika bir kadın ve hakediyor finalide şampiyonluğuda.

Nagihan final koltuğunu hak ediyor.
Dünkü oyunda seri atışlar yaptı ve erkekleride çatır çatır yenerdi o oyunda. @MasacRE- @dreamy sizin gibi Nagihan'ı kıskanan çok kişi var

Size zor gelsede survivorun gelmiş geçmiş en güçlü kadın yarışmacısı Nagihan'dır. Damla sakatlanmasaydı ayaklarına girmeyin hiç. Yarıştıkları senede ve bu sene sakatlık önceside Nagihan hep daha zirvedeydi performansda.

Normal şartlarda Sema elenir ama herzaman birilerini yem etme durumları olduğu için Murat elenirse şaşırmam.
Sema'nın kalması Nagihan için daha iyi olabilir belki o ayrı.

Gelelim Adem ile Sema'nın konseyde konuşmalarına. Orda karar Sema'ya aitmiş izlenimi verdiler ama dokunulmazlıkta Adem söyledi karar ver. Sema'da ben o üçünü söyleyemem dedi. Bence yutacakları laflar edilmesin.

Turabi bana göre oynayabilecek durumda ama Acun mahsus oyalıyor olabilirde. Adem'e yapılan algıyı belki bu şekilde telafi ediyor ama Turabi sakatlanmasaydı Adem yükselişte olmazdı. Turabi ile Atakan karşılıklı yarışmadığı için kıyaslama yapamam ama Atakan hariç, erkeklerde en iyi performansa sahip kişi Turabi'dir.

Ben Nagihan'ı yarıştığı sene hiç sevmesemde ozamanda en iyi kadın yarışmacı diyordum.
Bu sene hem performans hem de karakter olarak çok çok iyi.

Son düzenleme:
Survivor sadece performans değil ama. Karakteri de bence bir Survivor'a uygun değil.

Damla sana el sallıyor.

Survivor sadece performans değil ama. Karakteri de bence bir Survivor'a uygun değil.

Damla sana el sallıyor.

"Bu sene hem performans hem de karakter olarak çok çok iyi." dedim Nagihan için. Bu sene herkes hata yaptı.
Performansa göre değerlendirdiğimi kim söyledi.
Damla güzel diye ilk başta desteklediniz. Ogünki videoda alay edenler arasında Damla'da vardı.
Nagihan o körebe oyununda haklıyken Damla ünlülere destek çıkıp Nagihan'ı eleştirdi ama Acun her seferinde tokat gibi cevap verdi o konuda.

Nagihan şampiyon olamayacaksa Sema ve Damla kesinlikle olmasın. Haketmiyorlar. Damla'yı iki survivor oldu bir türlü sevemedim.
Merve'yi ilkinde sevmiyordum ama ikincide sevdim.
Sema ilkinde sevdim ama ikkncide sevmedim
Nagihan ilkinde sevmedim ama şimdi seviyorum.
Damla'yı iki Survivordur seveMedim!

Nagihan kazanmasada gerçek bir survivorcu olduğunu kanıtladı. Okadar psikolojik baskıya rağmen çatır çatır oyunlarını almaya devam etti.
Başkada diyeceğim yok. Zirvesi yeterli cevap

Panorama'da zaten algı yapılıyor, boş bir program. Semih 2016'da Damla'ya yenildi diye ona laf söylüyor, Hakan Ural zaten koyu Anılcı. İhsan Tarkan dışında tarafsız yorum yapan göremiyorum.
İzlemiyorum programı zaten de nette sayfalar paylaşıyor yorumları, oradan takip ediyorum.

İhsan'da bana göre taraflı yorum yapıyor. Daha bir kaç gün önce bu İhsan'ın o eski yarışmadaki İhsan olduğu kafama dank ettiğinden beri adam bana antipatik gelmeye başladı biraz

İhsan'da bana göre taraflı yorum yapıyor. Daha bir kaç gün önce bu İhsan'ın o eski yarışmadaki İhsan olduğu kafama dank ettiğinden beri adam bana antipatik gelmeye başladı biraz
Ben o dönem izlemiyordum, Acun'la kanki olmuş. Yarışmacı seçmelerine falan gidiyormuş, hatta Anıl'ı yarışmaya o almış. İyi yere kapak atmış.

Ben o dönem izlemiyordum, Acun'la kanki olmuş. Yarışmacı seçmelerine falan gidiyormuş, hatta Anıl'ı yarışmaya o almış. İyi yere kapak atmış.
O dönem tam bir odun deyimi uyar ona. İzlemişsindir Merve Oflaz'a yaptığı şey
Hakan o sene garanti şampiyon olurdu ama İhsan Hakan'ı kıskanmıştı, oyunlar çevirdi ve Hakan'ın elenmesini sağladı. Hakan vesilesiyle programda oyüzden sms devri başladı. Halk tokadı Merve'yi birinci yaparak yapıştırdı İhsan'a

Son düzenleme:
Hakan hiç değişmemiş o zaman, yine oyunlar falan.

Hakan hiç değişmemiş o zaman, yine oyunlar falan.
Aa yanlış anladın, kıskanıp oyun çeviren İhsan'dı be

hemen düzenleyeyim mesajimı

Tam tersi o sene şampiyonluk hakkı Hakan'ındı. İhsan arkadaşlarıyla bir olup eledi. Performans olarak en güçlü Hakan'dı

İhsan'ı da alttan alttan Hakan doldurmuştur, her şey beklerim ben ondan.

Güzel analiz olmuş. Özellikle Turabi kısmına katılıyorum. Dün konseyde gayet normal yürüyordu Acun özellikle oynatmıyor farklı bir hesap var

Damla neyse de Turabi için ciddi bi sakatlık söz konusu değil adam oynarım diyor zaten.