- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Ne kadarda haklıyım.Yalnız ben Damla ve Turabi'nin gerçekte onadar ciddi sakatlık geçirdiklerini pek sanmıyorum. Yani bilemiyorum. bu sene Survivor bana göre çok fazla kurgu hissi verdi.
Seni tatmin ettimi konuşması sen onu de hele? Oyunlar değişti diyor ve körebe oyununu dile getiriyor tek iki kere kör oyunu diyor ama o oyun değişmedi. Nagihan elinden sakatlandı diye oynanmasın denildi. Okadar içine oturmuş onun Nagihan'ın hepsini postalamalası Acun kaç kez lafı tıktı ağızlarına bu körebe oyunundan dolayı.
Tatmin etti tabi ki konuşması, hatta ağzından kaçırdığı için de suspus oldu bir. Sonra da toplamaya çalıştı .ssSeni tatmin ettimi konuşması sen onu de hele? Oyunlar değişti diyor ve körebe oyununu dile getiriyor tek iki kere kör oyunu diyor ama o oyun değişmedi. Nagihan elinden sakatlandı diye oynanmasın denildi. Okadar içine oturmuş onun Nagihan'ın hepsini postalamalası Acun kaç kez lafı tıktı ağızlarına bu körebe oyunundan dolayı.
Kime neyi soruyorsam Her tür atışlar oldu bu sene oyunlarda. Üstelik öyle bir durum olsa kendi atışına bile itiraz eden Adem bu durumu kabullenecek he tabiTatmin etti tabi ki konuşması, hatta ağzından kaçırdığı için de suspus oldu bir. Sonra da toplamaya çalıştı .ss
Anıl veya Nagihan'ın Damla'yı seçmesini beklerdim. Kız kaç gündür sakat, adada yok. Moral depolardı, iyileşirdi. İkisine de yakışmadı...Kime neyi soruyorsam Her tür atışlar oldu bu sene oyunlarda. Üstelik öyle bir durum olsa kendi atışına bile itiraz eden Adem bu durumu kabullenecek he tabi
Nagihan ödülde Damla'yı yendi ama sembolde bakalım ne olacak. Nagihan'ın en zayıf olduğu seramik kırma seçilmiş. Pek şaşırmadım. Bu atışı bekliyordum. Umarım bunda da iyidir.
Ödül oyununda Nagihan Hakan'ı seçti, bence en doğrusunu yapıyor. Hepimiz biliyoruzki diğerleri kim alırsa hayatta Nagihan'ı seçmez. Birbirlerini seçerler.
Nagihan yapsaydı iyi olurdu çünkü Sema'ya bile teklifte bulunmuştu ama bir yandan daima kendisine yakın olan bir Hakan var.Anıl veya Nagihan'ın Damla'yı seçmesini beklerdim. Kız kaç gündür sakat, adada yok. Moral depolardı, iyileşirdi. İkisine de yakışmadı...
Yorumlara baktım zaten Anıl fanları bile Damla'yı seçmeliydi diyor, yani ben ilk olarak Anıl'dan bekledim zaten. Sonra Nagihan kesin seçer dedim, hemcins vurgusunu çok yapıyor malum. O da seçmedi.Nagihan yapsaydı iyi olurdu çünkü Sema'ya bile teklifte bulunmuştu ama bir yandan daima kendisine yakın olan bir Hakan var.
Hilmicem mesela hep seçeceğim kişi belli der Murat için.
Anıl yapmalıydı bunu ve bence en çok ondan bekler insanlar
Dediğin gibi mantıksız ama isim söyleme hakkına sahip olacak anladığım kadarıyla, onun için oynatıyorlar.@Yiğitt bugün Kıbrıs'ı garantileyecek kişi belli olacak, fragmanda da belirtiliyor ama hem Nagihan hem de Adem dokunulmazlıkta oynuyor sembolü kazanan otomatikmen dokunulmaz olup oynamaması gerekmezmiydi?
Sembol dokunulmazlıktan önce oynanır herhalde :S
Adem alır sembolü.Dediğin gibi mantıksız ama isim söyleme hakkına sahip olacak anladığım kadarıyla, onun için oynatıyorlar.
3-0 Adem önde, garanti aldı gibi.Adem alır sembolü.
Ben dokunulmaz olsam isim söylemek için kendimi yormam. Bakalım nasıl olacak
Nagihan çözdü ama iş işten geçti, bir karpuz dilimi yaktı.3-0 Adem önde, garanti aldı gibi.
Kıbrıs gibi önemli ödülde tek oyunun oynanması çok saçma, eğer bir oyunu yapamıyorsa zaten yapamıyordur. Zorlamanın mantığı yok gibi. Yani birkaç farklı oyun olsaydı da iki tarafa şans verilseydi. Adem olayı çözdü zaten.Nagihan çözdü ama iş işten geçti, bir karpuz dilimi yaktı.
Adem zaten sms ilede giderdi Kıbrıs'a. Nagihan hep dokunulmazlığa yüklenmeli bundan sonra.
Aldı Adem.Kıbrıs gibi önemli ödülde tek oyunun oynanması çok saçma, eğer bir oyunu yapamıyorsa zaten yapamıyordur. Zorlamanın mantığı yok gibi. Yani birkaç farklı oyun olsaydı da iki tarafa şans verilseydi. Adem olayı çözdü zaten.
Dokunulmazlıkla birlikte ödüller de olacakmış, o nedenle dokunulmazlıkta oynayacakmış. @Dosi
Kenan Doğulu konseri olacakmış bu arada yarışmacılara sürprizAldı Adem.
Oylama zamanı baya kötü duruma koyulmuştu, bu vesileyle kendini kurtardı.
Dokunulmazlıkta ödül olduğu için oynanacakmış / bunu yazıyordum etiketin geldi.
Aklıma gelmişti aslında. Ikinci dokunulmazlıklarda iyi asılmaları için ödüllere başlanılmıştı.