Nagihan 5-0 aldı dokunulmazlığı, ya bu kadının değeri hiç bilinmiyor. Panoramada çok haksız yorumlarda yapılıyor. Bu performansı Sema gösterse çok çok farklı konuşmalar dönerdi. Nagihan'ın performansı çok zoruna gidiyor herkesin. Harika bir kadın ve hakediyor finalide şampiyonluğuda.
Nagihan final koltuğunu hak ediyor.
Dünkü oyunda seri atışlar yaptı ve erkekleride çatır çatır yenerdi o oyunda.
@MasacRE- @dreamy sizin gibi Nagihan'ı kıskanan çok kişi var
Size zor gelsede survivorun gelmiş geçmiş en güçlü kadın yarışmacısı Nagihan'dır. Damla sakatlanmasaydı ayaklarına girmeyin hiç. Yarıştıkları senede ve bu sene sakatlık önceside Nagihan hep daha zirvedeydi performansda.
Normal şartlarda Sema elenir ama herzaman birilerini yem etme durumları olduğu için Murat elenirse şaşırmam.
Sema'nın kalması Nagihan için daha iyi olabilir belki o ayrı.
Gelelim Adem ile Sema'nın konseyde konuşmalarına. Orda karar Sema'ya aitmiş izlenimi verdiler ama dokunulmazlıkta Adem söyledi karar ver. Sema'da ben o üçünü söyleyemem dedi. Bence yutacakları laflar edilmesin.
Turabi bana göre oynayabilecek durumda ama Acun mahsus oyalıyor olabilirde. Adem'e yapılan algıyı belki bu şekilde telafi ediyor ama Turabi sakatlanmasaydı Adem yükselişte olmazdı. Turabi ile Atakan karşılıklı yarışmadığı için kıyaslama yapamam ama Atakan hariç, erkeklerde en iyi performansa sahip kişi Turabi'dir.
Ben Nagihan'ı yarıştığı sene hiç sevmesemde ozamanda en iyi kadın yarışmacı diyordum.
Bu sene hem performans hem de karakter olarak çok çok iyi.