S.G.A.T.
Favori Üye
Geçen senenin fanatik Ademcileri Efe ile Bully ne yapıyordur acabaAffet bizi kanka hepimizden önce mağdurun gerçek yüzünü gördün
Yav aslında eskisi kadar fanatik değilim de son olaylar falan tekrar bağladı yarışmayaGeçen senenin fanatik Ademcileri Efe ile Bully ne yapıyordur acabaGerçi sen Turabi var diye onu sattın yoksa yine Adem'i desteklerdin. Onlar Turabi'yi de sevmiyordu galiba o yüzden Adem'i desteklemeye devam ediyorlardır izliyorlarsa
Sonlara yaklaştıkça heyecan, gerilim artıyor zatenYav aslında eskisi kadar fanatik değilim de son olaylar falan tekrar bağladı yarışmaya
Şampiyon kim olur senceSonlara yaklaştıkça heyecan, gerilim artıyor zatenBu sezonun yarısı falan çok vasat geçti takımlar arasındaki güç farkından dolayı. Takımları değiştirdikten sonra kendine gelmeye başladı yarışma
Bu sene ne olacağını kestiremiyorum, 4-5 kişi var şampiyon olabilecekŞampiyon kim olur sence
Olayı biraz anlatsan kardeşim?Yağmur elenmiş bu hafta.Panorama'da 6 koltuk var, kesin elenen Gönüllüler'den. Hakan olmayacağına göre Yağmur gitmiş...
https://twitter.com/x/status/1001042664404504576
@MasacRE- @S.G.A.T. @sokak sanati @Maskeli Fedai @Dosi
Yağmur elenmiş bu hafta.Panorama'da 6 koltuk var, kesin elenen Gönüllüler'den. Hakan olmayacağına göre Yağmur gitmiş...
Bir dk ya şimdi düşündüm de belki ekranda görünmeyen kısımda bir koltuk daha vardırYağmur elenmiş bu hafta.Panorama'da 6 koltuk var, kesin elenen Gönüllüler'den. Hakan olmayacağına göre Yağmur gitmiş...
Ya İstanbulu ödülünü Gönüllüler kazandı ya, onlar da öğlen Panorama'ya konuk olacaklar. Şu an 7 Gönüllü yarışmacı var, sahnede 6 koltuk var. Demek ki elenen isim Gönüllüler'den.Olayı biraz anlatsan kardeşim?
Köşedeki siyahlık sahnenin ucu, koltuk görünmüyor.
Yağmur elenmiş bu hafta.Panorama'da 6 koltuk var, kesin elenen Gönüllüler'den. Hakan olmayacağına göre Yağmur gitmiş...
Çünkü Hakan Panoramanın eski yorumcusu olarak masada oturacaktır
Yağmur o kadar adamı eledi pısırık M. Kemal'e mi elendi şimdiYa İstanbulu ödülünü Gönüllüler kazandı ya, onlar da öğlen Panorama'ya konuk olacaklar. Şu an 7 Gönüllü yarışmacı var, sahnede 6 koltuk var. Demek ki elenen isim Gönüllüler'den.Hakan olmayacağına göre Yağmur gidiyor...
Köşedeki siyahlık sahnenin ucu, koltuk görünmüyor.
Yağmur o kadar adamı eledi pısırık M. Kemal'e mi elendi şimdi
Keşke MK elenseydi de kurtulsaydık...Çünkü Hakan Panoramanın eski yorumcusu olarak masada oturacaktır
Bende böyle düşünüyorum.
Mustafa elenmezse kurgu diyecem ki ben müdahele kısımlarına inanıyorum
Karamsarlık yine başlamışKeşke MK elenseydi de kurtulsaydık...
Çünkü Hakan Panoramanın eski yorumcusu olarak masada oturacaktır
Bende böyle düşünüyorum.
Mustafa elenmezse kurgu diyecem ki ben müdahele kısımlarına inanıyorum
Yağmur o kadar adamı eledi pısırık M. Kemal'e mi elendi şimdi
Oylamadan önce çok büyük bir sempati vardı Mustafa'ya. O zaman toplamıştır oyları. Şimdi oylama yapılmış olsa hiçbir şansı olmazdı.Keşke MK elenseydi de kurtulsaydık...
Yağmur'a da sempati vardı.Oylamadan önce çok büyük bir sempati vardı Mustafa'ya. O zaman toplamıştır oyları. Şimdi oylama yapılmış olsa hiçbir şansı olmazdı.
Benim de aklımda o vardı. Büyük şans onun için gerçekten. Turabi için tam tersi durum var bu arada. Oylama zamanında çok antipatik duruyordu. Yeni oylamaya kadar sağlam bir potaya çıkarsa elenebilir. @YiğittOylamadan önce çok büyük bir sempati vardı Mustafa'ya. O zaman toplamıştır oyları. Şimdi oylama yapılmış olsa hiçbir şansı olmazdı.
Yok ya oylama bittikten sonra kaybetti sempatisini asılYağmur'a da sempati vardı.
Mustafa oylama kapandıktan sonra sempati topladı. ilk 2 hafta öyleydi. Sonradan bozdu kendini. Akşam öğrenecez bakalım
Yağmur'un ödülde katkısı var ve elenmeyi bu hafta haketmiyor
Turabi'nin kendi kitlesi var o bize antipatik gelen hallerine bayılıyor milletBenim de aklımda o vardı. Büyük şans onun için gerçekten. Turabi için tam tersi durum var bu arada. Oylama zamanında çok antipatik duruyordu. Yeni oylamaya kadar sağlam bir potaya çıkarsa elenebilir. @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?