Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek miÇok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var.
Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek miÇok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var.
Onların neyine?Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek mi
Baya avantajlıydık da ellerindeki oyunu verecekler zorla, 9-8'e geldiBu oyun net gönüllülerin.
@MasacRE- eğer ucunda ödül olmasaydı gönüllüler asılmazdı oyuna. Dün ruhsuzlardı baya
Oha Turabi delirdi, Mustafa Kemal'i dövecek. 😱 İlk kez bu kadar sesinin yükseldiğini görüyorum Turabi'nin... @Maskeli Fedai
AhahaAa @Maskeli Fedai buradaymış, Turabi'nin yiyeceği dayağı görmeye mi geldin maskeli
Anıl saniyeyle kaybetmeseydi 10 olacaktı.Baya avantajlıydık da ellerindeki oyunu verecekler zorla, 9-8'e geldi
Yani sen kalitesiz bir ortamdamı kaliyorsun? Evinde izleyenlere Ne demek istedin sen 😱 @MasacRE-Salondan odaya geçiş yaparken gördüm canım aa yoksa benim kalitem o kadar düşer mi hiç?
Hadi ya?????? Ben kapattım
Dedim sana yakışıklılar ağır basar diye.
Yağmur ile Merve oyununda kötü olunca kapatmıştımÇok güzel verdiniz oyunu bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?