Dinliyorum zaten buldum youtube kanalınıBence evlenmiyiz.
Ben sana ilk demeden önce Twitterda birinde görmüştüm, sağolsun ruhumu dinlendiriyor dinliyorum ara sıra. Diğer müzikleri de iyi kendisinin, tavsiye ederim.
Turabi ayakkabısını mi yırttı dedim acep
Turabi ayakkabısını mi yırttı dedim acep
O niye yarışırken böyle hırlıyor ya, ilk oyununda ne oluyoruz dedim yani. Hiç sevmem böyle şeyleri.
Gider yakında, Turbo postalayacak hayırlısıylaÜmit Karan ihtiyar huysuz dede oldu çıktı burada
Ne oyunu var? 😱
Aylardır hırlıyor yeni mi farkediyorsunO niye yarışırken böyle hırlıyor ya, ilk oyununda ne oluyoruz dedim yani. Hiç sevmem böyle şeyleri.
Turabi ve Damla beceremedi o sonu .ss
Ödül ne, geç açtım birazAylardır hırlıyor yeni mi farkediyorsunHilmi de yendi, bir Murat kaldı
Ne o yine Turabi'yi mi desteklemeye başladın senGider yakında, Turbo postalayacak hayırlısıyla
Duygu ile 2013'te az mı kavga ederdi vayy beee
Ödül oyunu. Lazanya yiyip annelerine çift kişilik tatil hediye edeceklermişNe oyunu var? 😱
Sembol değilmiydi bugün?
1 hafta uzak kalmış olsamda bugün baya baya izledim oyunları.
Turabi "Hakan yokluğumda ikinci kez performans birincisi olmuş ama ben geldim olamayacak" tarzı konuşmuş ama sürpriz Hakan 3. kez olmuş birinciAma tabi Hakan'ın yaptığı hoş değil. Turabi üzerinden istatik kasmaya utanmamış
Ha bir başka oyundada çok güldüm. Hakan'a yeniliyor ve Hilmicem'i yenince Hakan'a hareket yapmışcirit oyununda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?