Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ada oyunu + sandviç, meyve sıkacagi ve annelere hediyeler ödülünü 10-7 Gönüllüler kazandı. :Z

Birazdan anlat bakalım var, baya eğlenceli oluyor o da. :Z

Murat'ın performansı yakışıklılığıyla doğru orantıda galiba. Adam bu hafta saçını başını düzeltti oyun almaya başladı. :D

Turabi'den beleş sayıları toplamaya devam ediyoruz :A @Yiğitt @Dosi @S.G.A.T.
Ne oyunu var? 😱
Sembol değilmiydi bugün?
1 hafta uzak kalmış olsamda bugün baya baya izledim oyunları.
Turabi "Hakan yokluğumda ikinci kez performans birincisi olmuş ama ben geldim olamayacak" tarzı konuşmuş ama sürpriz Hakan 3. kez olmuş birinci :A:F Ama tabi Hakan'ın yaptığı hoş değil. Turabi üzerinden istatik kasmaya utanmamış :T:

Ha bir başka oyundada çok güldüm. Hakan'a yeniliyor ve Hilmicem'i yenince Hakan'a hareket yapmış :F:F cirit oyununda :F

Gider yakında, Turbo postalayacak hayırlısıyla :Z

Duygu ile 2013'te az mı kavga ederdi vayy beee :bhr:
Ne o yine Turabi'yi mi desteklemeye başladın sen :T:
Ne oyunu var? 😱
Sembol değilmiydi bugün?
1 hafta uzak kalmış olsamda bugün baya baya izledim oyunları.
Turabi "Hakan yokluğumda ikinci kez performans birincisi olmuş ama ben geldim olamayacak" tarzı konuşmuş ama sürpriz Hakan 3. kez olmuş birinci :A:F Ama tabi Hakan'ın yaptığı hoş değil. Turabi üzerinden istatik kasmaya utanmamış :T:

Ha bir başka oyundada çok güldüm. Hakan'a yeniliyor ve Hilmicem'i yenince Hakan'a hareket yapmış :F:F cirit oyununda :F
Ödül oyunu. Lazanya yiyip annelerine çift kişilik tatil hediye edeceklermiş :D Bundan sonra sembol var.

Turabi'yi önce Hakan sonra Anıl yendi oyunda. En son da Hilmi. Bir Murat kaldı onla da oynasalar 4'de 4 olacak :A