Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan korkusundan Acun'a beni karşı takıma geçirin demediyse ben de bir şey bilmiyorum.

Acun, Hakan ve Turabi’yi ayrı takımlara koyarak rekabet sağladı yarışmaya, aynı takımda olsalar birleşmeye kadar hiç karşı karşıya gelmeyeceklerdi. Bu tamamen Acun’un reyting oyunu yani.

Turabi'den niye korksun?
Hakan tırsık, ortalık karıştırıp dedikodu yapmaktan başka şeyler düşünmüyor. Bunları düşünürken Turabi elinin tersiyle bir vursa öbür tarafı boylar herhalde.

Acun, Hakan ve Turabi’yi ayrı takımlara koyarak rekabet sağladı yarışmaya, aynı takımda olsalar birleşmeye kadar hiç karşı karşıya gelmeyeceklerdi. Bu tamamen Acun’un reyting oyunu yani.
Hakan tırsmıştır, ben biliyorum.

Bir de gerginlik olmasın diye böyle bir karar aldık diyor
Asıl karşı takımlar arasında gerginlik çıkıyor kimi yiyorsun Acun reyis ya

Kanalın yayın akışına baktım da sanırım bu haftalık sadece ''salı'' var, çünkü akışa göre perşembe-cuma-cmt ve pazar görünüyor.
Ada Konseyi özel bu haftalıktır.
Haberim yine doğru, çatlasın antiler... @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @Billy Kane @eskici

3. bölüm Fragmanı Mervemiz yine haklı çıktı. Hakan yine ortalığı karıştırdı allahın patatesi.

Turabi ve Merve bir olsunlar da şu papatesi kavursunlar.

Turabi adamsın, Hakan'ı kumun altına indir. Arkandayız.

Ada konseyi sonunda başlıyor.
@eskici
Turabi reyiz Hakan'ı tokatlayacak gibi

İnşallah öyledir

Tüm All Star Hakan'dan nefret ediyor. Hakan bu sezon sadece Turabi'den dayak yemeyecek anlaşılan.