Boşu boşuna millete ceza puanı aldırdın.Öyleydi ama, ben ne yapayım.![]()
Öyle bir tatlılığın birine vurabileceğini düşünmüyorum.Belli olmaz ikisi de dövüşçü Turabi çakma dövüşçülük hareketlerini yapmaya çalışırsa Adem sinir olup dövebilir![]()
![]()
Hahahaa o ne alaka, o Survivor Tarihinde İlk konusuydu.Boşu boşuna millete ceza puanı aldırdın.![]()
İyice kafayı yedin adam dövüşçü zaten işi bu kim bilir kaç kişiye vurmuştur bugüne kadarÖyle bir tatlılığın birine vurabileceğini düşünmüyorum.![]()
Hahahaa o ne alaka, o Survivor Tarihinde İlk konusuydu.![]()
Bana da vursun bir tane.İyice kafayı yedin adam dövüşçü zaten işi bu kim bilir kaç kişiye vurmuştur bugüne kadar![]()
![]()
Of hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirimAynen bugün ufaktan birbirleri hakkında konuşmaya başladılar Adem Turabi'yi dövebilir buna da en çok @MasacRE- sevinir herhalde bir taşla iki kuş![]()
![]()
İhtimal var ama zor gibi Adem profesyonel olduğu için saldırmaz gibi Turabi de Adem'i dövemeyeceği için saldıramazOf hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirim![]()
![]()
Of hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirim![]()
![]()
Turabi antilerine karşı şampiyonluğu göğüsleyecektirİhtimal var ama zor gibi Adem profesyonel olduğu için saldırmaz gibi Turabi de Adem'i dövemeyeceği için saldıramaz![]()
![]()
Göreceğiz bakalımTurabi antilerine karşı şampiyonluğu göğüsleyecektir![]()
İŞTE BU, KAOS!
Muazzam fragman, kral bu sene diskalifiye ettirecek Turabi’yi.![]()
Hakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.Biz de Turabi'nin arkasındayız, Hakan'ı kumun altına indirsin değil mi Sherlockİndirsin de Acun reyiz onu nerelere indiriyor görsün
![]()
Biz de Turabi'nin arkasındayız, Hakan'ı kumun altına indirsin değil mi Sherlockİndirsin de Acun reyiz onu nerelere indiriyor görsün
![]()
Tabi tabi o da çok korkuyor ya Turabi'den zaten emin ol altına yapmıştırHakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.![]()
![]()
Hakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.![]()
![]()