Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tabi tabi o da çok korkuyor ya Turabi'den zaten emin ol altına yapmıştır :A
Bundan önceki All Star’da yastıklarla birbirlerini itip düşürmeye çalıştıkları bir oyun vardı. Hakan orada kimin daha güçlü olduğunu göstermişti. :A
Hakan korkusundan Acun'a beni karşı takıma geçirin demediyse ben de bir şey bilmiyorum. :A

Hakan korkusundan Acun'a beni karşı takıma geçirin demediyse ben de bir şey bilmiyorum. :A

Acun, Hakan ve Turabi’yi ayrı takımlara koyarak rekabet sağladı yarışmaya, aynı takımda olsalar birleşmeye kadar hiç karşı karşıya gelmeyeceklerdi. Bu tamamen Acun’un reyting oyunu yani. :A

Turabi'den niye korksun? :A
Hakan tırsık, ortalık karıştırıp dedikodu yapmaktan başka şeyler düşünmüyor. Bunları düşünürken Turabi elinin tersiyle bir vursa öbür tarafı boylar herhalde. :F

Acun, Hakan ve Turabi’yi ayrı takımlara koyarak rekabet sağladı yarışmaya, aynı takımda olsalar birleşmeye kadar hiç karşı karşıya gelmeyeceklerdi. Bu tamamen Acun’un reyting oyunu yani. :A
Hakan tırsmıştır, ben biliyorum. :A

Bir de gerginlik olmasın diye böyle bir karar aldık diyor :A Asıl karşı takımlar arasında gerginlik çıkıyor kimi yiyorsun Acun reyis ya :A

3. bölüm Fragmanı Mervemiz yine haklı çıktı. Hakan yine ortalığı karıştırdı allahın patatesi. :A
Turabi ve Merve bir olsunlar da şu papatesi kavursunlar. :A

Turabi adamsın, Hakan'ı kumun altına indir. Arkandayız. :Z :bhr:

Ada konseyi sonunda başlıyor. :A @eskici
Turabi reyiz Hakan'ı tokatlayacak gibi :A

Kanalın yayın akışına baktım da sanırım bu haftalık sadece ''salı'' var, çünkü akışa göre perşembe-cuma-cmt ve pazar görünüyor. :D Ada Konseyi özel bu haftalıktır. :bhr: Haberim yine doğru, çatlasın antiler... @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @Billy Kane @eskici
İnşallah öyledir :A

Tüm All Star Hakan'dan nefret ediyor. Hakan bu sezon sadece Turabi'den dayak yemeyecek anlaşılan.:A