Boşu boşuna millete ceza puanı aldırdın.Öyleydi ama, ben ne yapayım.
Öyle bir tatlılığın birine vurabileceğini düşünmüyorum.Belli olmaz ikisi de dövüşçü Turabi çakma dövüşçülük hareketlerini yapmaya çalışırsa Adem sinir olup dövebilir
Hahahaa o ne alaka, o Survivor Tarihinde İlk konusuydu.Boşu boşuna millete ceza puanı aldırdın.
İyice kafayı yedin adam dövüşçü zaten işi bu kim bilir kaç kişiye vurmuştur bugüne kadarÖyle bir tatlılığın birine vurabileceğini düşünmüyorum.
Hahahaa o ne alaka, o Survivor Tarihinde İlk konusuydu.
Bana da vursun bir tane.İyice kafayı yedin adam dövüşçü zaten işi bu kim bilir kaç kişiye vurmuştur bugüne kadar
Of hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirimAynen bugün ufaktan birbirleri hakkında konuşmaya başladılar Adem Turabi'yi dövebilir buna da en çok @MasacRE- sevinir herhalde bir taşla iki kuş
İhtimal var ama zor gibi Adem profesyonel olduğu için saldırmaz gibi Turabi de Adem'i dövemeyeceği için saldıramazOf hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirim
Of hem de nasıl güzel olur varya ne sevinirim
Turabi antilerine karşı şampiyonluğu göğüsleyecektirİhtimal var ama zor gibi Adem profesyonel olduğu için saldırmaz gibi Turabi de Adem'i dövemeyeceği için saldıramaz
Göreceğiz bakalımTurabi antilerine karşı şampiyonluğu göğüsleyecektir
İŞTE BU, KAOS!
Muazzam fragman, kral bu sene diskalifiye ettirecek Turabi’yi.
Hakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.Biz de Turabi'nin arkasındayız, Hakan'ı kumun altına indirsin değil mi Sherlockİndirsin de Acun reyiz onu nerelere indiriyor görsün
Biz de Turabi'nin arkasındayız, Hakan'ı kumun altına indirsin değil mi Sherlockİndirsin de Acun reyiz onu nerelere indiriyor görsün
Tabi tabi o da çok korkuyor ya Turabi'den zaten emin ol altına yapmıştırHakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.
Hakan zaten altına yapmıştır bu olaydan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?