Survivor salı günü varmış @Yiğitt in bir yalan haberi daha ortaya çıktı perşembeden pazara demişti @Sherlock @DarkLegenD
O haber benim değil Mesut Yar'ınSurvivor salı günü varmış @Yiğitt in bir yalan haberi daha ortaya çıktı perşembeden pazara demişti@Sherlock @DarkLegenD
Yönetimde baba yiğit biri yok ki şu haberci bozuntusunu 30 günlük banlasın.Survivor salı günü varmış @Yiğitt in bir yalan haberi daha ortaya çıktı perşembeden pazara demişti@Sherlock @DarkLegenD
Kaynaklarını kontrol etmiyorsan senin suçun ne olacak bu halin hep yalan hep yalanO haber benim değil Mesut Yar'ın
Büyük ihtimal Salı günü konsey yapacak hatta bir haftalığına Salı günü yayın yapacaktır belki yani reytingler iyi gelirse devam eder tabi ama konsey için hem de reytingleri görmek için yapmış olabilirBitti bölüm, bu ada konseyi eskiden ilk gece olurdu. 😱 @eskici
Adem çok tatlı, deme öyle.Turabi yine hem adamlığı ile hem performansı ile göz doldurdu. Şampiyon yaptıracağız seni Kral
Adem ve Atakan Çakma Turabilerdi. Kral geri döndü siz çömelin çakmalar
Aynen, dediğin gibidir zaten. Salı reytinglerden sonra bir daha yayınlamayabilir.Büyük ihtimal Salı günü konsey yapacak hatta bir haftalığına Salı günü yayın yapacaktır belki yani reytingler iyi gelirse devam eder tabi ama konsey için hem de reytingleri görmek için yapmış olabilirkonseyin ilk gece olmaması daha iyi çünkü gönüllüler karşıya birini gönderecekler herkesin oyun performansı belli olmuş olsun birbirlerini tanısınlar diye geç yapmıştır Acun
Zirveyi alır diyordun şimdi ne olduAdem çok tatlı, deme öyle.
Aynen, dediğin gibidir zaten. Salı reytinglerden sonra bir daha yayınlamayabilir.
Riskli kanka, şöyle bir iki kavga olsun da alır garanti zaten.Zirveyi alır diyordun şimdi ne oldu
Aynen şu an çok durgun gidiyor hiç kavga çıkmadıRiskli kanka, şöyle bir iki kavga olsun da alır garanti zaten.
Adem ve Turabi hattı alev alınabilir.Aynen şu an çok durgun gidiyor hiç kavga çıkmadı
Aynen bugün ufaktan birbirleri hakkında konuşmaya başladılar Adem Turabi'yi dövebilir buna da en çok @MasacRE- sevinir herhalde bir taşla iki kuşAdem ve Turabi hattı alev alınabilir.
Adem'i yerim ben, yapmasın öyle şeyler.Aynen bugün ufaktan birbirleri hakkında konuşmaya başladılar Adem Turabi'yi dövebilir buna da en çok @MasacRE- sevinir herhalde bir taşla iki kuş
İyi fake atmışım.Lan hani yayınlanmayacaktı.
Sonra da benim haberlerime laf et.
Öyleydi ama, ben ne yapayım.Sonra da benim haberlerime laf et.
Belli olmaz ikisi de dövüşçü Turabi çakma dövüşçülük hareketlerini yapmaya çalışırsa Adem sinir olup dövebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?