Benim de aklıma şimdi o geldi, ama sanmıyorum ya. Bernanın MR sonucu bekleniyordu, Ümitin ödemi var sadece..Ümit olabilirmi?@MasacRE-
Benim de aklıma şimdi o geldi, ama sanmıyorum ya. Bernanın MR sonucu bekleniyordu, Ümitin ödemi var sadece..Ümit olabilirmi?@MasacRE-
Neye göre kalitesiz? Adam akşamki boş zamanını reality show izleyerek geçiriyor ve bundan zevk alıyor. Survivor kalite kıyaslamasına açık bir program da değil zaten.Kalitesiz program izlemiyorum diye atom mu parçalamam gerek?
Ee ben geçen sene Adem için o performansla şampiyon olamaz derken ama sosyal medya Adem diyor deyip duruyordunuz yaBahane değil şampiyon olmasının tek bir ihtimali var onu söyledim onun dışında Anıl'ın bu performansla bu karaktersizlikle ve karşısındaki ondan iyi olan bir sürü yarışmacıya rağmen şampiyon olması mümkün değil
Bilmiyorum. Hiç göstermediler. Sadece doktora gittiği denildiÜmit'e ne oldu görmedim onu ben.
Bacağında ödem varmış.Ümit'e ne oldu görmedim onu ben.
O zaman o da olabilir tabi, bakalım göreceğizBilmiyorum. Hiç göstermediler. Sadece doktora gittiği denildi
Bana göre. Tartışılacak bir olay değil zaten.Neye göre kalitesiz? Adam akşamki boş zamanını reality show izleyerek geçiriyor ve bundan zevk alıyor. Survivor kalite kıyaslamasına açık bir program da değil zaten.
Son zamanlar gereksiz yorumlar yapıyorsun, üzüyor beni.
Anıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri mi güldürme beni o kadar eski yarışmacı var güçlü olan Anıl'ı tutan kim var ben senden başkasını göremiyorum açıkçasıEe ben geçen sene Adem için o performansla şampiyon olamaz derken ama sosyal medya Adem diyor deyip duruyordunuz yaŞimdi de Anıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri. Tabi ki net favori değil şampiyonluk şansı gayette var
Neeee Neden ya 😱😱
Belki ümit olmuştur ama berna gibi.
Eğer oysa Survivor benim için tamamen bitmiştir. Bir yarışmacıyı 2 kere diskalifiye etmek nedir be..Belki ümit olmuştu ama berna gibi.
geçen oyun sırasında ayağını vurdu baya kötü.
Sakatlandı ama kötü değildi yani. Birazdan belli olacak...Bir dakika Berna niye diskalifiye oluyor ya
Bu kızın kaderi hep mi böyle olacak..
@Yiğitt @Harunnn60
E kötü değilse niye diskalifiye ediliyor dedin o zaman?Sakatlandı ama kötü değildi yani. Birazdan belli olacak...
Malesef veda etmişEğer oysa Survivor benim için tamamen bitmiştir. Bir yarışmacıyı 2 kere diskalifiye etmek nedir be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?