Hayda, sonra tekrarına bakarım. Beynim yandıÖyle bir şey Turabi'de oldu, sembolü fırlatıp Muratinkini devirdi ve Acun ilk kez uygulandı dedi. @Dosi![]()
Hayda, sonra tekrarına bakarım. Beynim yandıÖyle bir şey Turabi'de oldu, sembolü fırlatıp Muratinkini devirdi ve Acun ilk kez uygulandı dedi. @Dosi![]()
Yağmur aldı ama Sahra'dan oyunDamla çok kısa, karşı takımın kızları deve gibi ne yapsın bu kız![]()
Ne çevirmesinden bahsediyorsun sen, adamların umurunda bile değil şimdiden konseyi düşünüyorlarAcaba oyunu çeviriyormuyuz? Ama şimdi 8-2 oldu![]()
Yağmur Damla kadar kısa değil ki, Damla baya kısaYağmur aldı ama Sahra'dan oyun![]()
Hakan geçer onu. 3. aday da Murat veya Anıl olursa oldu bu iş demektirCumali reyiz gitmez![]()
Benimkisi boş bir ümit. Limon sıkmasan olmazNe çevirmesinden bahsediyorsun sen, adamların umurunda bile değil şimdiden konseyi düşünüyorlar![]()
Elif de çok kısa ama daha iyi dayandı.Damla çok kısa, karşı takımın kızları deve gibi ne yapsın bu kız![]()
Cumali geçer Hakan'ıHakan geçer onu. 3. aday da Murat veya Anıl olursa oldu bu iş demektir![]()
Elif kime dayandı görmedim onuElif de çok kısa ama daha iyi dayandı.![]()
Cumali gidecekse ben yenilmeye razıyımBenimkisi boş bir ümit. Limon sıkmasan olmaz![]()
Al bendende okadarCumali gidecekse ben yenilmeye razıyım![]()
Hakan'ın bu sene bir numarası yokRüyasında geçer![]()
Nagihan'a dayandı hem de düşün.Elif kime dayandı görmedim onu![]()