Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bahane değil şampiyon olmasının tek bir ihtimali var onu söyledim onun dışında Anıl'ın bu performansla bu karaktersizlikle ve karşısındaki ondan iyi olan bir sürü yarışmacıya rağmen şampiyon olması mümkün değil :A
Ee ben geçen sene Adem için o performansla şampiyon olamaz derken ama sosyal medya Adem diyor deyip duruyordunuz ya :A Şimdi de Anıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri. Tabi ki net favori değil şampiyonluk şansı gayette var :D

Neye göre kalitesiz? Adam akşamki boş zamanını reality show izleyerek geçiriyor ve bundan zevk alıyor. Survivor kalite kıyaslamasına açık bir program da değil zaten.
Son zamanlar gereksiz yorumlar yapıyorsun, üzüyor beni. :(
Bana göre. Tartışılacak bir olay değil zaten.

Ee ben geçen sene Adem için o performansla şampiyon olamaz derken ama sosyal medya Adem diyor deyip duruyordunuz ya :A Şimdi de Anıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri. Tabi ki net favori değil şampiyonluk şansı gayette var :D
Anıl sosyal medyada en güçlü isimlerden biri mi güldürme beni o kadar eski yarışmacı var güçlü olan Anıl'ı tutan kim var ben senden başkasını göremiyorum açıkçası :A