İyi yarıştı yapcak bir şey yok.
Olur öyle arada![]()
Anıl baya iyi ama, uzun süre kalır gibi.
İyi yarıştı yapcak bir şey yok.
Olur öyle arada![]()
Erkeklerde Cumali ve Marcus ilk gitmesi gereken isimlerAnıl baya iyi ama, uzun süre kalır gibi.![]()
Gözlerim seni arıyor hemen, sensiz ıssız buralar. Eskilerden bir sen kaldın zaten.İnternetten izledim kanka o yüzden foruma uğraşamadım![]()
Bir sekmede de forumu açık bırak, oyum aralarında buraya gelİnternetten izledim kanka o yüzden foruma uğraşamadım![]()
Bugünlük böyle oldu kanka ilerleyen bölümlerde coştururuz merak etmeGözlerim seni arıyor hemen, sensiz ıssız buralar. Eskilerden bir sen kaldın zaten.![]()
![]()
Düşündüm onu aslında ama yapabilir miyim bilemedimBir sekmede de forumu açık bırak, oyum aralarında buraya gel![]()
Yaparsın yaparsın survivor yorumlaşarak güzel ya ne yapcan öyle tek başına izleyipBugünlük böyle oldu kanka ilerleyen bölümlerde coştururuz merak etme
Düşündüm onu aslında ama yapabilir miyim bilemedim![]()
![]()
Tabii ki de öyle ama bir gün yorumlamadan izlesem bir şey olmazYaparsın yaparsın survivor yorumlaşarak güzel ya ne yapcan öyle tek başına izleyip![]()
Senin Recep İvedik'teki Gamze çok kötü, birkaç hafta veriyorum.Bugünlük böyle oldu kanka ilerleyen bölümlerde coştururuz merak etme
Düşündüm onu aslında ama yapabilir miyim bilemedim![]()
![]()
Daha alışamadı Survivor'a ondandırSenin Recep İvedik'teki Gamze çok kötü, birkaç hafta veriyorum.![]()
Bir dene bakalımTabii ki de öyle ama bir gün yorumlamadan izlesem bir şey olmazneyse şimdi onu deneyim bakayım olacak mı internet sıkıntılı olmasa çok rahat olur da internet sıkıntı biraz
![]()
Merak etmeyin bundan sonra tv den izlerim Survivor'u internetten izlemek sarmıyor zaten dizi değil ki buBir dene bakalımOlmazsa da diğer günler Tv'den izle ama lütfen 1günlüğüne affedebiliriz seni ama bir daha olmasın
![]()
Erkeklerde Cumali ve Marcus ilk gitmesi gereken isimler![]()
Nihat DoğanAynen öyle, takımın performansını düşürüyorlar. All-Star’da kimler gider sence?![]()