DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Kitli konuya da yorum yapabilirim canım ben.
Fragman çıkmadı, yayın akışı da bir ara 'Survivor' yazılıydı sadece yeni yazısı kalkmıştı, sayfası da paylaşıp geri sildi. Çok garip.![]()
Sana çekmişim.Yüzsüzlükte zirvesin.
Aynen öyle olmuş galiba, garip.Herkes yayınlarına devam edince Acun da yayınlama kararı almış sanırım![]()
![]()
Yalan haberler senden sorulu canım.Sonuçta konun kilitlenmiş oldu, senden yalan haber beklemezdim.![]()
Acun'a saldıracaklar ama bugün yine herkes yayınlarına devam ederken onlara laf yapmayıp Acun'a yapacaklarSana çekmişim.
Aynen öyle olmuş galiba, garip.
Yalan haberler senden sorulu canım.![]()
Sana çekmişim.
Aynen öyle olmuş galiba, garip.
Yalan haberler senden sorulu canım.![]()
Seni bilmem ama Yiğit'in bu 76. vakası. Hiç akıllanmıyor da.Ben hiç yalan haber açtım mı? Saygıdeğer ortağım? @DarkLegenD
Seni bilmem ama Yiğit'in bu 76. vakası. Hiç akıllanmıyor da.
1'in lafını yapma şimdi. Artık nasıl bir hile yaptıysa hala yönetimde.Ben 77 tane saydım.
1'in lafını yapma şimdi. Artık nasıl bir hile yaptıysa hala yönetimde.
''Erkeklerde 5-1 5-2 falan olmaz. Kızlarda olabilir, onlar belli olmaz.''
Feministler, biçin Hilmi'yi.
Hakan sen yumurtaya sevinecek adam mıydın?
Umarım rekabetin adının All Star vs Gönüllüler olmasından bir tek ben rahatsız değilimdir.
Hakan tam bir ALFA. Kızları peşinden koşturacak gibi. @Sherlock @MasacRE-
Turabito yine maskeyi takmış ahhahaha.Hakan tam bir kral, bu oyunda da farkını ortaya koyacaktır.
Turabito yine maskeyi takmış ahhahaha.
Kesin yaşanır bu.Rey Mysterio gibi dolaşıyor ortalıkta. 619 yapmaya çalışmasını bekliyorum.
Kesin yaşanır bu.
Yapmaya çalışır da yapamaz. Ayrıca ödüllere bak, hani en zor Survivor olacaktı bu?
Kral gibi kral. Murat Bey geliyor, ceketleri ilikleyelim lütfen.Hakan tam olarak takımın lideri olmamış mı? Bu nasıl hir kral? @DarkLegenD