Yok kendi adına değil takımla ilgili bir şey olurYine takım değiştireyim diyemez herhalde? Ama tek düşüncesi değil. Biz dedi
reklam uzun sürer.Elenen açıklandıktan sonra 2 dk sürer o iş ya, dediğini düşüneceğiz falan der muhtemelen tabi mantıklı bir istek gelirse
Elenen kişiyi bekleme olunca kafa biraz karıştırdı. Merakla bekliyoruzYok kendi adına değil takımla ilgili bir şey olur
Yağmur bu hafta da elenmediElenen kişiyi bekleme olunca kafa biraz karıştırdı. Merakla bekliyoruz
La Cumali o kadar halka oynuyor elenir mi hiçCumali dururken Funda'nın elenmesi çok saçma
Oha Nagihan resmen saçmaladıLa Cumali o kadar halka oynuyor elenir mi hiçOnun elenmesini beklemiyordum zaten, Yağmur eleneceğine Funda'nın elenmesi iyi oldu
Çok da saçma değilmiş, dediğim gibi değerlendirmeye alacaklar. Olacak gibi bu işOha Nagihan resmen saçmaladı
Ne dönekliği Cumali'nin savunucusu o, kalkıp da hadi onu gönderelim diyemezdiHakan yine dönekliğini yapmış.
Bunca yıllık Survivor'da bu kadar saçma bir şey görmedim birde Acun değerlendiricez dedi eğer böyle bir şey yaparsa büyük rezillik olur bu sene zaten yarışmanın içine etti bunu da yaparsa iş bitmiştirÇok da saçma değilmiş, dediğim gibi değerlendirmeye alacaklar. Olacak gibi bu iş
Halk rekabet istiyor kardeşim, saçma maçma yeter ki denge gelsin artık şu yarışmayaBunca yıllık Survivor'da bu kadar saçma bir şey görmedim birde Acun değerlendiricez dedi eğer böyle bir şey yaparsa büyük rezillik olur bu sene zaten yarışmanın içine etti bunu da yaparsa iş bitmiştir
Heyt bee Yağmur'u elemek öyle kolay mı, arkasında biz varız bizSenin Yağmur 3. potadan çıkışı 😱 @MasacRE-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?