- Reaksiyon puanı
- 29,927
- Puanı
- 1,059
Bakalım bu sefer ne çıkacak başımızaOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs @MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Bakalım bu sefer ne çıkacak başımızaOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs @MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Kesin saçmalayacak yineOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs @MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Küp düşürdüler, alır sandım olmadıSon kısmı izledim ben, yine kaybettik değişik bir şey yok
Takımmı değişecek?Ohaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs @MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Bu avatar daha iyi oldu gibi @sokak sanati
Turabi kral yine kazandı 9-7
Turabi kazandı ve bitirdi 10-8 ünlüler kazandı
Napsın garibim ödül yiyeli aylar oldu.
Napsın garibim ödül yiyeli aylar oldu.
En iyi performansta kızlar gönüllülerden erkekler ünlülerden çıktı, bizim bu erkekleri değiştirmemiz şartAcun niye bukadar geç bitiriyor ya. Biz 1 saat geride olmamıza rağmen bana geç geliyor
Büyük bir şey gelecek gibi Derken reklama girdi bile yine değişen bir şey yok
Dünden beri sayılar kızlardan geliyor hepEn iyi performansta kızlar gönüllülerden erkekler ünlülerden çıktı, bizim bu erkekleri değiştirmemiz şart
Yine takım değiştireyim diyemez herhalde? Ama tek düşüncesi değil. Biz dediBüyük bir şey gelecek gibi Derken reklama girdi bile yine değişen bir şey yok
Elenen açıklandıktan sonra 2 dk sürer o iş ya, dediğini düşüneceğiz falan der muhtemelen tabi mantıklı bir istek gelirseDünden beri sayılar kızlardan geliyor hep
Reklammı 😱 kaçta bitecek program