Bakalım bu sefer ne çıkacak başımızaOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs@MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Bakalım bu sefer ne çıkacak başımızaOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs@MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Kesin saçmalayacak yineOhaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs@MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Küp düşürdüler, alır sandım olmadıSon kısmı izledim ben, yine kaybettik değişik bir şey yok![]()
Takımmı değişecek?Ohaaa, Nagihan bir şey istiyor Acundan. Yine format değişikliği geliyor herhalde ahshshs@MasacRE- @sokak sanati @eskici @Dosi
Bu avatar daha iyi oldu gibi @sokak sanati![]()
Turabi kral yine kazandı 9-7![]()
Turabi kazandı ve bitirdi 10-8 ünlüler kazandı![]()
Napsın garibim ödül yiyeli aylar oldu.
Napsın garibim ödül yiyeli aylar oldu.![]()
En iyi performansta kızlar gönüllülerden erkekler ünlülerden çıktı, bizim bu erkekleri değiştirmemiz şartAcun niye bukadar geç bitiriyor ya. Biz 1 saat geride olmamıza rağmen bana geç geliyor![]()
Büyük bir şey gelecek gibi
Dünden beri sayılar kızlardan geliyor hepEn iyi performansta kızlar gönüllülerden erkekler ünlülerden çıktı, bizim bu erkekleri değiştirmemiz şart![]()
Yine takım değiştireyim diyemez herhalde? Ama tek düşüncesi değil. Biz dediBüyük bir şey gelecek gibiDerken reklama girdi bile yine değişen bir şey yok
![]()
Elenen açıklandıktan sonra 2 dk sürer o iş ya, dediğini düşüneceğiz falan der muhtemelen tabi mantıklı bir istek gelirseDünden beri sayılar kızlardan geliyor hep
Reklammı 😱 kaçta bitecek program![]()