Nagihan yendi Yağmur'u bakalım alabilecek miAbi şu sonu değiştirin, her hafta aynı son. Yağmur çok iyi atıyo okey de her hafta ona garanti vermiş oluyorsunuz zaten. Olmaz böyle.
3 kere oluyormış herhalde haftaya değişirAl ışte yine Yağmur kazandı. Son aynı olursa geçen hafta kazanan isimler kazanır yani. Yağmur diğer oyunlarda 0, burada ful yani. Değiştirin haftaya sonu.@eskici
Kim Bilir başlıyor, eskiden bunu yılda bir kez izliyorduk. Şimdi her hafta. Bunun da tadını kaçırdılar.3 kere oluyormış herhalde haftaya değişir
Olsun eğlenceli oluyor yineKim Bilir başlıyor, eskiden bunu yılda bir kez izliyorduk. Şimdi her hafta. Bunun da tadını kaçırdılar.
Berna iyi yarışıyor ama beklediğim kadar değil umarım açılırBerna ilk elemeyi geçti
Bu onun ilk günleri. Diğerleri 50 günü doldurmuş ona rağmen çok iyi bence.Berna iyi yarışıyor ama beklediğim kadar değil umarım açılır
Ama bakalım açılacak mıBu onun ilk günleri. Diğerleri 50 günü doldurmuş ona rağmen çok iyi bence.
Bölüm bittikten sonra tekrar fragman verdiler onun sonuna eklemişlerFragmanı izledim öyle bi şey yoktu. Turabi fragman sonunda sinirlenip şu kabını fırlatıyordu
Ama bakalım açılacak mı
Bölüm bittikten sonra tekrar fragman verdiler onun sonuna eklemişler
Yalnız değilsin Nagihan konusundaSurvivor yavaş yavaş olması gereken kıvama geliyor.
O değil de Nagihan'ı şaşırtıcı bir şekilde sevmeye başladım, kendime inanamıyorum.
Gruptan ayrılınca hareketleri sempatik gelmeye başladı, Sahra ile kavgasında harikaydı.Yalnız değilsin Nagihan konusunda
All stradan ayrıldığı an bende gönüllüleri tutmaya başladım ve Nagihan oyun aldıkça zevk alıyorum.Gruptan ayrılınca hareketleri sempatik gelmeye başladı, Sahra ile kavgasında harikaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?