Öyle deniliyor zaten ama farkı yok yaniAynı olsa All star gönüllüler denilir
10-3 kaybettilerBugün yine rezil mi oldu bizimkiler
Öyle mi dedi ben gerçekten Merve tuttu sandımAdem nasıl iyi niyetli, al ben tuttum de de alsın dedi.
Maalesef. 8-0 iken 10-3 bitirdikBugün yine rezil mi oldu bizimkiler
Biraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadıÖyle deniliyor zaten ama farkı yok yani
10-3 kaybettiler
Olur arada böyle şeylerBiraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadı
Mervenin ne becerisi var ki balık tutacak. Merve ilk ben tuttum dedi, sonra Turabi anlayınca yemedi zaten.Öyle mi dedi ben gerçekten Merve tuttu sandım
Turabi boş yapıyor yaMervenin ne becerisi var ki balık tutacak. Merve ilk ben tuttum dedi, sonra Turabi anlayınca yemedi zaten.
Adem.nasıl beyefendi. Böyle şeylerin lafını yapıyor Turabi dedi, ne de içi temiz birisi.Turabi boş yapıyor ya
O kadarını bilemem ama bu konuda haklıAdem.nasıl beyefendi. Böyle şeylerin lafını yapıyor Turabi dedi, ne de içi temiz birisi.
Öyle deniliyor zaten ama farkı yok yani
10-3 kaybettiler
Masacre geldiğine göre bayrağı devredebilirimBiraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadı
Öyle olsun bakalım Hilmicem Mustafa'yı elediMasacre geldiğine göre bayrağı devredebilirim
bukadar yorum yeter. Cuma günleri hiç gelmememe rağmen söz verdim diye baktım ama 5-0 olunca kapattım
Ben gideceğim tekrar, izlemiyorum zaten sizden sonucu aldım yeter işteMasacre geldiğine göre bayrağı devredebilirim
bukadar yorum yeter. Cuma günleri hiç gelmememe rağmen söz verdim diye baktım ama 5-0 olunca kapattım