Öyle deniliyor zaten ama farkı yok yaniAynı olsa All star gönüllüler denilir![]()
10-3 kaybettilerBugün yine rezil mi oldu bizimkiler![]()
Öyle mi dedi ben gerçekten Merve tuttu sandımAdem nasıl iyi niyetli, al ben tuttum de de alsın dedi.![]()
Maalesef. 8-0 iken 10-3 bitirdikBugün yine rezil mi oldu bizimkiler![]()
Biraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadıÖyle deniliyor zaten ama farkı yok yani
10-3 kaybettiler![]()
Olur arada böyle şeylerBiraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadı![]()
Mervenin ne becerisi var ki balık tutacak. Merve ilk ben tuttum dedi, sonra Turabi anlayınca yemedi zaten.Öyle mi dedi ben gerçekten Merve tuttu sandım![]()
Turabi boş yapıyor yaMervenin ne becerisi var ki balık tutacak. Merve ilk ben tuttum dedi, sonra Turabi anlayınca yemedi zaten.![]()
Adem.nasıl beyefendi. Böyle şeylerin lafını yapıyor Turabi dedi, ne de içi temiz birisi.Turabi boş yapıyor ya![]()
O kadarını bilemem ama bu konuda haklıAdem.nasıl beyefendi. Böyle şeylerin lafını yapıyor Turabi dedi, ne de içi temiz birisi.![]()
Öyle deniliyor zaten ama farkı yok yani
10-3 kaybettiler![]()
Masacre geldiğine göre bayrağı devredebilirimBiraz daha takviye getirsin Acun, gelenler de kurtarmadı![]()
Öyle olsun bakalımMasacre geldiğine göre bayrağı devredebilirim
bukadar yorum yeter. Cuma günleri hiç gelmememe rağmen söz verdim diye baktım ama 5-0 olunca kapattım![]()
Ben gideceğim tekrar, izlemiyorum zaten sizden sonucu aldım yeter işteMasacre geldiğine göre bayrağı devredebilirim
bukadar yorum yeter. Cuma günleri hiç gelmememe rağmen söz verdim diye baktım ama 5-0 olunca kapattım![]()