Nagihan yendi Yağmur'u bakalım alabilecek miAbi şu sonu değiştirin, her hafta aynı son. Yağmur çok iyi atıyo okey de her hafta ona garanti vermiş oluyorsunuz zaten. Olmaz böyle.![]()
3 kere oluyormış herhalde haftaya değişirAl ışte yine Yağmur kazandı. Son aynı olursa geçen hafta kazanan isimler kazanır yani. Yağmur diğer oyunlarda 0, burada ful yani. Değiştirin haftaya sonu.@eskici
Kim Bilir başlıyor, eskiden bunu yılda bir kez izliyorduk. Şimdi her hafta. Bunun da tadını kaçırdılar.3 kere oluyormış herhalde haftaya değişir![]()
Olsun eğlenceli oluyor yineKim Bilir başlıyor, eskiden bunu yılda bir kez izliyorduk. Şimdi her hafta. Bunun da tadını kaçırdılar.![]()
Berna iyi yarışıyor ama beklediğim kadar değil umarım açılırBerna ilk elemeyi geçti![]()
Bu onun ilk günleri. Diğerleri 50 günü doldurmuş ona rağmen çok iyi bence.Berna iyi yarışıyor ama beklediğim kadar değil umarım açılır![]()
Ama bakalım açılacak mıBu onun ilk günleri. Diğerleri 50 günü doldurmuş ona rağmen çok iyi bence.![]()
Bölüm bittikten sonra tekrar fragman verdiler onun sonuna eklemişlerFragmanı izledim öyle bi şey yoktu. Turabi fragman sonunda sinirlenip şu kabını fırlatıyordu![]()
Ama bakalım açılacak mı
Bölüm bittikten sonra tekrar fragman verdiler onun sonuna eklemişler![]()
Keşke Machuka yerine de böyle birisi gelse.Oha Metin Kuş tatilde, güzel bir kadın gelmiş yerine.@S.G.A.T.
Yalnız değilsin Nagihan konusundaSurvivor yavaş yavaş olması gereken kıvama geliyor.
O değil de Nagihan'ı şaşırtıcı bir şekilde sevmeye başladım, kendime inanamıyorum.![]()
Gruptan ayrılınca hareketleri sempatik gelmeye başladı, Sahra ile kavgasında harikaydı.Yalnız değilsin Nagihan konusunda![]()
All stradan ayrıldığı an bende gönüllüleri tutmaya başladım ve Nagihan oyun aldıkça zevk alıyorum.Gruptan ayrılınca hareketleri sempatik gelmeye başladı, Sahra ile kavgasında harikaydı.![]()