Eve kendimi zor attım, 10-15 dakikaya açarım.Seni de bekleriz Maskeli
Dayanıklıyımdır ama durup dururken de aç ve uykusuz kalmam yani
Bölüm başladı nerdesin
Eve kendimi zor attım, 10-15 dakikaya açarım.Seni de bekleriz Maskeli
Bölüm başladı nerdesin
Oyun başlıyor ona göreEve kendimi zor attım, 10-15 dakikaya açarım.
Girmeyecek gibi ama oyunu anlatıyor daha 5 dakikaya açarsan yetişirsinReklam girsin, amin.
Sen Funda ve Yağmuru en çok seviyon oyüzden Gönüllülere destek ol bugün. MasacRe yok destek olSeni de bekleriz Maskeli
Bölüm başladı nerdesin
Ben takım tutmuyorumSen Funda ve Yağmuru en çok seviyon oyüzden Gönüllülere destek ol bugün. MasacRe yok destek ol
bende @MasacRE- ye söz verdim, bir iki destek bende olurum
Hahaha açtım şimdi, reklammış. KALBİM TEMİZ.
Ünlüler kazanırsa arkadaşlarından gelen mektupları okuyacak gönüllüler kazanırsa 3 ödülü birleştirmişler hayran mesajları müzik ve arkadaşlarından gelen fotoğraflarHahaha açtım şimdi, reklammış. KALBİM TEMİZ.
Ödül ne aşkım?
İnşallah All Star kazanır.Ünlüler kazanırsa arkadaşlarından gelen mektupları okuyacak gönüllüler kazanırsa 3 ödülü birleştirmişler hayran mesajları müzik ve arkadaşlarından gelen fotoğraflar
Acun teselli ediyor deseneÜnlüler kazanırsa arkadaşlarından gelen mektupları okuyacak gönüllüler kazanırsa 3 ödülü birleştirmişler hayran mesajları müzik ve arkadaşlarından gelen fotoğraflar
Ben de yedimİnşallah All Star kazanır.
Dünkü güzel ödülü kaptılar zaten. Ben de bugün gidip burger yedim, baya doydum.
140 metre parkurmuş, Nihat Doğan olsaydı garanti ortasında tıkanır kalırdı.Ben de yedimbakalım kim kazanacak oyun güzele benziyor
Bu gidişle gönüllüler aileye ulaşamayacaktı zaten o yüzden iyi yapmış AcunAcun teselli ediyor desene
Buda demektirki her iki takımda er yada geç tüm iletişim oyunlarına kavuşacaklar. Sadece şuan kazanarak daha erken kavuşma oluyor
Cumali tıkanacak mı bakalım140 metre parkurmuş, Nihat Doğan olsaydı garanti ortasında tıkanır kalırdı.
Sana laf yetiştiririm merak etmeÖyle olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?