Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hayda bende diyorum alıntı yaptım neden görünmüyor.2 kere denedim ve nasıl becerdiysem göz ardı yapmışım seni @eskici
neyseki anında farkettim

Yok ben en iyisi gideyim

Bende paylaşmaya geliyordum

@eskici demek bir kavga varda ama bakalım izeyecekmiyiz Adem ile Turabi kavgasını.
@MasacRE- fragman harika ama sanki Nagihan ile Sahra kavgasında oyun içindeki yüksek tansiyon deyip uzatılmaya bilir

Nagihan ile Sahra kavgası çok eğlenceli. 2 çirkef sonu ne olacak merak ediyorum

Sembol oyununu Adem aldı diye deliriyor bence, kesin kavgada ondan çıkmıştır.

Acun'un işi yaa. Zaten Turabi'nin alt leveli bunlar. Atakan ve Adem Turabi çakması isimler. 2 yıldır var bu kıyaslama. Çok büyük bi sebebe gerek yok kavga için.

Ee bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok

Acun'un işi yaa. Zaten Turabi'nin alt leveli bunlar. Atakan ve Adem Turabi çakması isimler. 2 yıldır var bu kıyaslama. Çok büyük bi sebebe gerek yok kavga için.
Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor.
Sarı saç da eklemiş .ss

Ee bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok
Acunum yakında Instagram'ına atar.

Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor.
Sarı saç da eklemiş .ss

Acunum yakında Instagram'ına atar.
Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlar

Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlar

Benim aklıma da o geldi zaten, yolda konseye gelirken tartışma olduysa eğer o sırada çekim olmuyor.
Büyük ihtimal konsey gelişi ya da oyundan adaya dönüşte olmuştur. Neden olduğunu açıklasalar bari...