Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hayda bende diyorum alıntı yaptım neden görünmüyor.2 kere denedim ve nasıl becerdiysem göz ardı yapmışım seni @eskici :F:F neyseki anında farkettim :F
Yok ben en iyisi gideyim :F

All Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor. :A Sahra ve Nagihan kavgası var. :Z

@eskici @MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @Dosi @dreamy @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem
Bende paylaşmaya geliyordum :F

@eskici demek bir kavga varda ama bakalım izeyecekmiyiz Adem ile Turabi kavgasını.
@MasacRE- fragman harika ama sanki Nagihan ile Sahra kavgasında oyun içindeki yüksek tansiyon deyip uzatılmaya bilir :T:

All Star baya karışmış, Turabi-Adem kapışması başlıyor diyebiliriz. Berna takıma geliyor. :A Sahra ve Nagihan kavgası var. :Z

@eskici @MasacRE- @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @Dosi @dreamy @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem

Bende paylaşmaya geliyordum :F

@eskici demek bir kavga varda ama bakalım izeyecekmiyiz Adem ile Turabi kavgasını.
@MasacRE- fragman harika ama sanki Nagihan ile Sahra kavgasında oyun içindeki yüksek tansiyon deyip uzatılmaya bilir :T:

Ee bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok :T:

Acun'un işi yaa. Zaten Turabi'nin alt leveli bunlar. Atakan ve Adem Turabi çakması isimler. 2 yıldır var bu kıyaslama. Çok büyük bi sebebe gerek yok kavga için.:F
Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor. :A Sarı saç da eklemiş .ss

Ee bu Adem-Turabi olayını göremeyeceğiz herhalde hep lafta kaldı fragmanda da ona dair bir şey yok :T:
Acunum yakında Instagram'ına atar. :A

Berna'nın yüzünü göstermiyorlar fragmanda ama güzelleşmiş gibi duruyor. :A Sarı saç da eklemiş .ss

Acunum yakında Instagram'ına atar. :A
Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlar :A

Şunu izledim de görüntü olmayabilir falan demişler, her an çekim olmuyormuş öyle diyorlar :A

Benim aklıma da o geldi zaten, yolda konseye gelirken tartışma olduysa eğer o sırada çekim olmuyor. :D Büyük ihtimal konsey gelişi ya da oyundan adaya dönüşte olmuştur. Neden olduğunu açıklasalar bari...