Bahane omuydu yani, zaten elenmezNagihan Ramazan dedi Funda da Birsen dedisöyleyecek isim bulamayan zaten elenmez deyip Ramazan'ın üstüne oynuyor hep
İpek'ten kurtuldukmu işte ozaman korksun All star
Sema bukez Birsen'i gözüne kestirir
Bahane omuydu yani, zaten elenmezNagihan Ramazan dedi Funda da Birsen dedisöyleyecek isim bulamayan zaten elenmez deyip Ramazan'ın üstüne oynuyor hep
Söyleyecek isim bulamıyorum Ramazan'ı söylüyorum dediBahane omuydu yani, zaten elenmezHakan şu aşamada elenmemesi garanti kişi
İpek'ten kurtuldukmu işte ozaman korksun All star
Sema bukez Birsen'i gözüne kestirir
Acun gerek görseydi konuştururdu gereksiz buldu demek ki Hakan'ı
Teşekkürler aşkım.@Yiğitt kanka unutmadan sana da söyleyim İpek Ramazan ve Birsen aday olduNagihan Ramazan'ı Funda da Birsen'i söyledi
Çok güzel kız, profilime kalite getirdi. Çatla.
İşine gelmedi tabi değil mi, güzel kız gördükçe çatlıyorsun
Kralınız boş yapmaya başladıKral Hakan’a laf edildiğini duydum ve geldim. Kralımızı yedirmeyiz.@MasacRE-
Cumali'den korkuyorlar galibaTeşekkürler aşkım.
Cumali neden söylenmemiş? Cumali varken Ramazanın çıkması komik olmuş. Nagi yine neler düşünüyor acaba?
Yorum yazdınızmı bilmem ama İpek iyi gol atmış Sema'ya dünKralınız boş yapmaya başladı
Cumali'den korkuyorlar galiba
Ne golüYorum yazdınızmı bilmem ama İpek iyi gol atmış Sema'ya dün
Fragmanı yeni izledim de bugünkü ödül baya iyi gibi. İskender olabilir bence? Yunan takımıyla mücadele de iyi olacak.Kralınız boş yapmaya başladı
Cumali'den korkuyorlar galiba
Başkasıyla oynamaya korkuyor muhabbetini mi diyorsunKonseyde
Dur hemen videoyu kapayım
Sıkıldım artık ben bu yabancılarla oyunlardanFragmanı yeni izledim de bugünkü ödül baya iyi gibi. İskender olabilir bence? Yunan takımıyla mücadele de iyi olacak.
İpek'e üzüldüm, sağ salim gideydi garibim.
Başkası değil, Nagihan ileBaşkasıyla oynamaya korkuyor muhabbetini mi diyorsun
Yunan mücadelesi baya iyi olacaktır, deme öyle. Her hafta Rumenlerle olmuyordu, Yunanlarla malum olaylıyız.Sıkıldım artık ben bu yabancılarla oyunlardan
Hee tamam hatırladım şimdi boş konuştu işte ne golü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?