Çiğdem öyle bir mesaj yazmadı, seni alıntılamıştım ben. Sen mi bir müdahalede bulundun ne yaptınBeceriksiz, sözde beni alıntıladın ama Çiko'yu alıntılamışsın.
AdemDamla aşkı başlar.![]()
Öyle kaslı ve bebeksi suratlı birini nerede bulacak Damla bi daha?
![]()
Çiğdem öyle bir mesaj yazmadı, seni alıntılamıştım ben. Sen mi bir müdahalede bulundun ne yaptınBeceriksiz, sözde beni alıntıladın ama Çiko'yu alıntılamışsın.
AdemDamla aşkı başlar.![]()
Öyle kaslı ve bebeksi suratlı birini nerede bulacak Damla bi daha?
![]()
Valla ben bir şey yapmadım, forum bugünlerde kafayı yedi onun hatasıdır.Çiğdem öyle bir mesaj yazmadı, seni alıntılamıştım ben. Sen mi bir müdahalede bulundun ne yaptınDamla öyle bir tipsiz ve gereksiz bir insanla olursa gözümden düşer zaten
![]()
Berbat. Uyum sıfır.Valla ben bir şey yapmadım, forum bugünlerde kafayı yedi onun hatasıdır.
![]()
Bana bu emsajtan neden bildirim geldiGül gibi kızı o Adem bozuntusuna hayatta vermem o daha da beter Hilmicem'den![]()
Çünkü @Yiğitt ten alıntıladığım mesaj, senden alıntılanmış gibi gözüktü
Damla'nın sevgilisi vardı diye biliyorum ben ayrılmış mıDamla benle yaşıt, hilmi 2 yaş küçük bizden. Olmaz bu iş.Artık Adem ve Damla aşkı izleriz hayırlısıyla.
![]()
AyrılmışDamla'nın sevgilisi vardı diye biliyorum ben ayrılmış mı![]()
![]()
Ünlüler alır bence sen neye göre gönüllülerin aldığını düşündün anlamadımKim alır sence, fragmana bakınca Gönüllüler kazanmış gibi geldi.![]()
All Star baya gergin, Sema da tartışıyor falan.Ünlüler alır bence sen neye göre gönüllülerin aldığını düşündün anlamadım![]()
Sema ve Hakan kapışmaya başladıAll Star baya gergin, Sema da tartışıyor falan.
Hakan rahat gibi duruyor, bakalım ne çıkacak.
Ama oyuna bakarsam rahat All Star alır derim. Havuz parkuru var, Hilmi-Adem-Damla-Sema-Sahra'nın yüzmesi iyi. Yiğit de yine iyi. Su oyunlarında All Star iyi baya. Bakalım ne çıkacak?![]()
Sema muhteşem konuştu. Funda bir All Star olamaz...Sema ve Hakan kapışmaya başladı![]()