Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@xemrexxx an itibariyle ben 6. olmuşum :A burun farkla listende olmaktan kurtulmuşum :A :A Boşuna henüz diye yazmadık :A
@MasacRE- lafım geri, 1 ay değil 1-2 haftaya işlem tamam olabilir :F:F

Ben daha bir kaç gün oldu başlayalı aslında.
Yarın olacam sizlerle. @eskici de olursa yorum show yaparız :A o olmayınca yazamıyorum nedense :bhr: (eskici geçenki sıva böyle birşeydi :A) :F
Teşekkür ederim o zaman seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız bekliyoruz :A

Sema çok kıskanç, haset birisi. İşler istemediği yönde gittiği an karakteri ortaya çıkıyor. Her şey güllük gülistanlık olduğunda bkz. Güzin abla :A

Yok izlememiştim şimdi bu linkten izledim :D En uzun havuz parkuruymuş demek, güzel heyecanlı bir bölüm olur o zaman bekliyoruz :A
Sema Funda ve Hakan'la Turabi de Batuhan'la kapışıyor oyun da güzele benziyor sonunda olaylı bir Survivor izlemeye başladık Acun yine kurtardı :A

Yok izlememiştim şimdi bu linkten izledim :D En uzun havuz parkuruymuş demek, güzel heyecanlı bir bölüm olur o zaman bekliyoruz :A
Sema Funda ve Hakan'la Turabi de Batuhan'la kapışıyor oyun da güzele benziyor sonunda olaylı bir Survivor izlemeye başladık Acun yine kurtardı :A
Sema'dan beklenen hareketler.
Cumali yarışıyor.
Havuz uzunda önemli olan sona hangi atış ayarlanmış.
Güzele benziyor :Z

Damla benle yaşıt, hilmi 2 yaş küçük bizden. Olmaz bu iş. :T: Artık Adem ve Damla aşkı izleriz hayırlısıyla. :Z
Gül gibi kızı o Adem bozuntusuna hayatta vermem o daha da beter Hilmicem'den :T:

Son düzenleme: