Ben de netten bakmıştım 1 oyuna çıkıp yenilmiş diye gördüm. Ondan üstte kazanamamış galiba diye yazmıştım.@Yiğitt pardon Yiğit 2de 1 yaptı yazmışım aklımda öyle kalmış şimdi baktım da 1 oyuna çıkmış
Ben de netten bakmıştım 1 oyuna çıkıp yenilmiş diye gördüm. Ondan üstte kazanamamış galiba diye yazmıştım.@Yiğitt pardon Yiğit 2de 1 yaptı yazmışım aklımda öyle kalmış şimdi baktım da 1 oyuna çıkmış
Acun yeni bir güç oyunu yapsın gönüllüler alır yineBen gönüllüleri tutuyorum zaten yaDamla'nın yeri ayrı ama onu özel olarak destekliyorum
Cumali'ye o dokunulmazlık oyunu uydu sadece parkurda yine zayıf kalıyor sonuçta. İpek ile birlikte ilk gitmesi gereken isim ama bir süre daha gitmez o bence
Sen olmayınca bende durmadım fazlaİşlerim vardı gelemedim harbiden kimse de yorum yazmamış neredeyse
Yeni bölüme geçelim artıkÇok uykum vardı dayanamadım yattım. İkinci oyunu kim kazandı, ödül neydi?@eskici @MasacRE-
Sen görene kadar ben 10 kere cevabımı aldım zaten.Yeni bölüme geçelim artık
O yüzden dedim işteSen görene kadar ben 10 kere cevabımı aldım zaten.
Nereden çıkardın onu
Çok iyi sayılmaz ama kötü de değiller
Yakışıklım kazandı, geçen yıl hiç kazanamamış. İyi oldu.Çok iyi sayılmaz ama kötü de değillerAdem kazandı sembolü
Kazanamaz dedim ama kazandıYakışıklım kazandı, geçen yıl hiç kazanamamış. İyi oldu.
Kızlarda da Yağmur kazanacak gibi, sonda atışları baya iyi.Kazanamaz dedim ama kazandı
Büyük ihtimal kazanırKızlarda da Yağmur kazanacak gibi, sonda atışları baya iyi.
Bu atışla parçalayamayacağı kimse yok kiKızların final harikaYağmur parçalar ama Funda'yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?