Damla en iyi kadın yarışmacıAcun karıştırdı ortalığı yine
Yine ne oldu la
Biliyorum zaten şu ana kadar olan listede birinci olduğunu sen atmıştın hatta listeyi Acun söyleyince ne farketti sanki yavaş yavaş düşücek işte şimdilik keyfini çıkartsınDamla en iyi kadın yarışmacı
O listede Adem birinciydi, Ümit bugün mü geçti acabaBiliyorum zaten şu ana kadar olan listede birinci olduğunu sen atmıştın hatta listeyi Acun söyleyince ne farketti sanki yavaş yavaş düşücek işte şimdilik keyfini çıkartsın@Yiğitt
Büyük ihtimal öyle olmuştur Ümit bugün iyiydi çünküO listede Adem birinciydi, Ümit bugün mü geçti acaba
Harika yakışıyor kanka ne de olsa senin işini gördümOlmamış yakışıyor demi?
Tartışmanın montajsız görüntüleri
Turabi kesinlikle hatalı. Kirita’nın da ondan farkı yok gördüğümüz kadarıylaTartışmanın montajsız görüntüleri
Turabiyi sevmem ama Acunun oyun alanından tek Turabiyi uzaklaştırması doğru değil bence, Kirita ve bir erkek daha var Romanya takımında onları da uzaklaştırmalıydı..Turabi kesinlikle hatalı. Kirita’nın da ondan farkı yok gördüğümüz kadarıyla
Ben Turabi'yi haklı bulmuştum ilk başta ama bütün suç Hilmicem'de aslındaTurabi kesinlikle hatalı. Kirita’nın da ondan farkı yok gördüğümüz kadarıyla
Survivor izliyoruz ne izleyeceğiz başka
Alternatif çok o yüzden sordum.Survivor izliyoruz ne izleyeceğiz başka
Alternatif falan yok Çukur izleyecek halimiz yokAlternatif çok o yüzden sordum.
Sözü izliyosun diye biliyorum.Alternatif falan yok Çukur izleyecek halimiz yok
İzliyorum ama internettenSözü izliyosun diye biliyorum.
Aynı ben.İzliyorum ama internettentv den dizi izlemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?