Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyordu :A Neyse zaten İpeğin gitmesi garanti gibi bir şey, yazılsa da bir şey fark etmeyecekti :D
Olsun garanti söyleyecekleri bir ismi söyleyemeyecekler şimdi :A

Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyordu :A Neyse zaten İpeğin gitmesi garanti gibi bir şey, yazılsa da bir şey fark etmeyecekti :D
Kanka geçen yıl Sema nasıldı, bu kadın nasıl şampiyon olmadı geçen yıl? Çok garip. :D

Kanka geçen yıl Sema nasıldı, bu kadın nasıl şampiyon olmadı geçen yıl? Çok garip. :D
Performansı yine müthişti yıkıp geçiyordu herkesi ama bir yerden sonrası halk tarafından sevilmeye bakıyor artık. Kıbrıs'a geldi, orada ya Adem'e ya da Serhat'a elendi tam hatırlamıyorum şimdi :D

Performansı yine müthişti yıkıp geçiyordu herkesi ama bir yerden sonrası halk tarafından sevilmeye bakıyor artık. Kıbrıs'a geldi, orada ya Adem'e ya da Serhat'a elendi tam hatırlamıyorum şimdi :D
Adem'le kavga ettiği için kaybetti yoksa performansta birinciydi yani ben de tam izlemedim ama bu kadarını biliyorum :A
Neyse Semayı geçin de bu Melih karardıkça iyice tatlı olmaya başladı. Duduşları falan, zor tutuyorum kendimi. :bhr:

Yeni bir sembol oyunu çıktı başımıza. :A @eskici @MasacRE-

Sembolü kazanan erkek ve kadın yarışmacılar o hafta Yunan ve Rumenlerin en iyisiyle yarışacakmış. 3 kere kazanın ailesi Dominik'e gelecekmiş. :Z