Mesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuzİşin gücün trollük ya bir kere de dürüst ol kabul et gerçekleri![]()
Mesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuzİşin gücün trollük ya bir kere de dürüst ol kabul et gerçekleri![]()
2 kere çıkmıştı birini sileyim dedim, ikisi birden silindiMesajı niye yazıp yazıp siliyorsun ben kabul ediyorum gerçekleri siz etmiyorsunuz![]()
Her mesajın sonuna "Ümit kazandı ve dokunulmazlık ünlülerin oldu![]()
2 kere çıkmıştı birini sileyim dedim, ikisi birden silindi![]()
Bence gayet güzel oluyor
Troll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmenBence gayet güzel oluyor![]()
![]()
Harika konuşmuşsun yine, yerler ağzını.Troll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmen![]()
Doğru bir noktaya parmak bastın şu anTroll işte, hiçbir mesajımı ciddiye almayın diye bas bas bağırıyor resmen![]()
Anıl kötüydü aslında ama demek ki diğerleri daha kötüymüşHAFTANIN EN İYİSİ ANIL OLDU!
Sonunda hak edene gitti, helal AnılBerk![]()
Cumali kazandı bireyseliHAFTANIN EN İYİSİ ANIL OLDU!
Sonunda hak edene gitti, helal AnılBerk![]()
Şoklardayım şu an nasıl kazandı la buCumali kazandı bireyseli![]()
Haksızlık değil, sopayla rakibinin kafasına kafasına vurdu kural ihlali yaptıKaptan haksızlığa gelemez, biliyorsun.![]()
Cumali kazandı bireyseli![]()
İpek gidecekti her türlü zaten, pek bir şey değişmedi.Şoklardayım şu an nasıl kazandı la bu![]()
Aynen İpek gider artık diyecem ama gönüllüler değişik bir takım belki de İpek'i yazmazlarİpek gidecekti her türlü zaten, pek bir şey değişmedi.![]()
Geçen sene de Sabriye böyleydi, oyunlarda hiçbir şey yapamıyordu, ama bireysele geldi mi canavar kesiliyorduŞoklardayım şu an nasıl kazandı la bu![]()